Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339324230 Márka: BMW

BMW BMHMP16X23PUSPK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete kemény tok M Perforated And Stitched Line MagSafe tok


Cikkszám: BMW000919-0 | EAN/Vonalkód: 3666339324230 | Márka: BMW

BMW BMHMP16X23PUSPK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete kemény tok M Perforated And Stitched Line MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az exkluzív BMW tok a M Perforated And Stitched Line MagSafe kollekcióból kiváló minőségű burkolat, melyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari vállalata jegyez.

Egyedi megjelenés, kivételes minőség Az egyedi dizájn felhívja magára a figyelmet, amely tökéletesen hangsúlyozza a kollekció egyediségét. A sima és perforált bőr kombinációja, elegáns, nejlon szálból készült varrással gazdagítva, különleges megjelenést kölcsönöz a toknak, miközben kihangsúlyozza annak kifinomult esztétikáját. A modern stílus és gondosan kiválasztott textúrák teszik a telefont nemcsak funkcionálissá, hanem esztétikailag is vonzóvá. A kollekciót a fém BMW logó és az M Power embléma, az autenticitás és a legmagasabb minőség jelképe, egészíti ki.

Figyelem a részletekre Az M Perforated And Stitched Line MagSafe az exkluzív dizájn és funkcionalitás abszolút esszenciája. A tok külső rétege kiváló minőségű öko-bőrrel van bevonva, amely elegáns megjelenést biztosít és védi a telefont a kopás és karcolások ellen. A képernyő és a kamerás lencse körül enyhén megemelt szélek védik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és egyszerű telepítést tesznek lehetővé. A tokok minden szükséges kivágással rendelkeznek a portokhoz, valamint integrált gombfedőkkel.

Töltse telefonját vezeték nélkül! A tokokat mágneses gyűrűvel látták el, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, ezáltal gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illenek a felhasználó telefonjához és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz.

A tok BMW licenc alapján készült. Technikai adatok Kollekció: M Perforated And Stitched Line MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: Öko-bőr/TPU/PC/Nylon Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett