Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339121730 Márka: BMW

BMW BMHMP14XDSLK iPhone 14 Pro Max 6,7" fekete/fekete keménytok Signature MagSafe tok


Cikkszám: BMW000630-0 | EAN/Vonalkód: 3666339121730 | Márka: BMW

BMW BMHMP14XDSLK iPhone 14 Pro Max 6,7" fekete/fekete keménytok Signature MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature MagSafe
A modern, minimalista tok az elit megjelenést biztosítja, amit a BMW márkától elvárhat. A bajor autógyártó konszern a világ egyik legexkluzívabb autógyártója, amely garantálja termékei precíz kivitelezését és tökéletes megjelenését. Minden Signature MagSafe tok fokozza az iPhone eredeti dizájnját egy félig átlátszó kivitelben. Az exkluzív tokot egy kis logó díszíti a jól ismert autóipari konszerntől, amely a legmagasabb minőség és az eredetiség megerősítése is.

A tokok egy mágnesgyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szorosan rögzüljön a MagSafe töltőhöz. A mágnesgyűrű színe tökéletesen illeszkedik a tok színéhez. A tokok átlátszó megjelenését és a MagSafe gyűrűt mindenki értékelni fogja, aki a minimalista és praktikus kütyüket kedveli.

A kollekció kizárólag a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült. A tokok magja poliuretánból (PU) készül, és a tok hátuljának erősítése polikarbonáttal (PC) védi a telefon hátulját az ütésektől. Rugalmas oldalak tökéletesen körbeveszik a telefont, ugyanakkor a tok telepítése is nagyon egyszerűvé válik. Finoman megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, és a kamera lencséje körüli emelt élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

A termék a BMW márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Signature MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett