Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436796 Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-HW1 okosóra (fekete)


Cikkszám: BW-HW1 Black | EAN/Vonalkód: 5906168436796 | Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-HW1 okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BlitzWolf BW-HW1 okosóra (fekete).
A BlitzWolf BW-HW1 egy stílusos és sokoldalú okosóra, amely elegánsan ötvözi a modern technológiát. A mai felhasználók igényeihez tervezve olyan funkciókat kínál, amelyek növelik a mindennapi élet kényelmét és hatékonyságát.

Egyedülálló kijelző a kiváló láthatóságért
A BlitzWolf BW-HW1 egy 1,53 hüvelykes TFT kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 360x360 pixel, és tiszta, részletgazdag képet biztosít. A teljes érintőképernyős interfésznek köszönhetően az óra funkcióinak használata intuitív és kényelmes. Függetlenül a fényviszonyoktól, a kijelző mindig jól olvasható, így az óra nappal és éjszaka egyaránt ideális társ.

Fejlett egészségfigyelés
A BW-HW1 okosóra átfogó egészségügyi funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik az egészség valós idejű monitorozását. Az óra méri a pulzusszámot, a vérnyomást, a vér oxigénszintjét (SpO2) és a testhőmérsékletet. Az alvásfigyelő részletes információkat nyújt az éjszakai pihenés minőségéről, ami segíthet az optimális napi rutin kialakításában és a közérzet javításában. Ezek a funkciók felbecsülhetetlenné teszik a BW-HW1-et azok számára, akik törődnek egészségükkel és fitneszükkel.

Elengedhetetlen sporttárs
A BlitzWolf BW-HW1 tökéletes edzőtárs, számos sportmóddal és funkcióval, mint például lépésszámlálás, kalóriaégetés monitorozása és megtett távolság követése. Az aktivitási értesítések motiválnak a rendszeres mozgásra, hozzájárulva az egészséges életmód fenntartásához. Emellett az óráról közvetlenül vezérelhető zene még élvezetesebbé teszi az edzéseket.

Teljes körű csatlakoztathatóság és használati kényelem
A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően a BW-HW1 stabil kapcsolatot biztosít a mobil eszközökkel, lehetővé téve a hívások fogadását és elutasítását, valamint az alkalmazásokból érkező értesítések fogadását. A Lookfit alkalmazás lehetővé teszi az egészségügyi és sportadatok teljes szinkronizálását és az óra beállításainak személyre szabását. Az Android 5.1 és újabb, valamint az iOS 8.0 és újabb rendszerekkel való kompatibilitás széles eszközpalettával teszi kompatibilissé az órát.

Hosszú üzemidő és gyors töltés
A BlitzWolf BW-HW1 300mAh-s akkumulátora akár 7 napos üzemidőt és akár 20 napos készenléti időt biztosít. A mágneses töltés mindössze 100 percet vesz igénybe, így az óra gyorsan újra használatra kész. Ez kevesebb időt jelent a töltéssel és több időt az óra funkcióinak élvezetére.

Elegáns dizájn és teljes kényelem
Az óra kiváló minőségű anyagokból készült, mint például cinkötvözet az óratokhoz és szilikon a szíjhoz, ami tartósságot és kényelmes viselést biztosít. A stílusos dizájnnak köszönhetően a BW-HW1 tökéletesen illeszkedik különböző stílusokhoz, és funkcionalitása a legigényesebb felhasználókat is kielégíti.

Vezeték nélküli fejhallgató mellékelve
A BlitzWolf BW-HW1 okosóra egyik innovatív funkciója a vezeték nélküli fejhallgató, amely az óraház alatt kapott helyet. Ennek köszönhetően mindig kéznél van a kedvenc fülhallgató, bármikor használatra készen. Az ergonómikus kialakítású fejhallgató kényelmes viseletet biztosít, és egyetlen töltéssel akár 4,5 órás működési időt tesz lehetővé, ami hosszas napi tevékenységek során is elegendő. A fejhallgató érintésvezérlése lehetővé teszi a zene és hívások egyszerű kezelését, anélkül, hogy a telefonhoz kellene nyúlnunk.

A csomag tartalma:
- BlitzWolf® BW-HW1 okosóra
- TWS fejhallgató
- Töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Általános adatok:
Gyártó: BlitzWolf
Modell: BW-HW1 Fekete
Szíj: Szilikon
Ház: Cinkötvözet
Számlap mérete: 51.6x55x15.6 mm
Szíj hossza: 121x90 mm
Szíj szélessége: 22 mm

Kijelző:
Típus: TFT
Átló: 1.53 inches
Felbontás: 360x360 pixel

Figyelési és kapcsolódási funkciók:
Egészségügyi funkciók: Pulzusmérő, Vérnyomásmérő, Vér oxigénszint (SpO2) mérő, Testhőmérséklet mérés, Alvásfigyelés
Sportmódok és értesítések: Lépésszámlálás, Kalóriaégetés, Távolság követés, Zene vezérlés, Hívás- és üzenetértesítések

Kapcsolódás és kompatibilitás:
Bluetooth: 5.0
Kompatibilitás: Android 5.1 és újabb, valamint iOS 8.0 és újabb
Alkalmazás: Lookfit

Akkumulátor:
Kapacitás: 300mAh
Üzemidő: 5-7 nap
Készenléti idő: 15-20 nap
Töltési idő: 100 perc
Töltési típus: Mágneses

TWS fejhallgató:
Működési idő: Akár 4.5 óra
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 25 mAh
Vezérlés: Érintésvezérlés

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett