Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168431159 Márka: Blitzwolf

Blitzwolf BW-HL5 okosóra (Fekete)


Cikkszám: BW-HL5 Black | EAN/Vonalkód: 5906168431159 | Márka: Blitzwolf

Blitzwolf BW-HL5 okosóra (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Blitzwolf BW-HL5 okosóra (Fekete)
A Blitzwolf BW-HL5 okosóra azoknak a felhasználóknak lett tervezve, akik értékelik a funkcionalitást, kényelmet és stílust. Enyhén ívelt kialakítása nemcsak tökéletesen illeszkedik a csuklóra, hanem elegáns megjelenést is biztosít. A széles választékú óralapok és menük révén minden felhasználó testre szabhatja az órát saját preferenciái szerint. A Bluetooth 5.3 verzió stabil kapcsolatot garantál, és az Android és iOS kompatibilitás biztosítja a sokoldalú használatot. Az óra lenyűgöző funkciók sorát kínálja, beleértve az egészség- és aktivitás-monitorozást, az IP67 vízállóságot és a hosszú üzemidőt egyetlen feltöltéssel, így nélkülözhetetlen társ a mindennapokban.

Ergonomikus dizájn
A Blitzwolf BW-HL5 ergonomikus kialakításával tűnik ki, köszönhetően enyhén ívelt szerkezetének, amely tökéletesen illeszkedik a csukló vonalához. Ez a dizájn nemcsak a napi kényelem növelését szolgálja, hanem jobb kijelző-olvashatóságot is biztosít. A 2,1 hüvelykes IPS képernyő 320 x 386 pixeles felbontással világos és tiszta színeket kínál, megkönnyítve az értesítések és adatok olvasását bármilyen körülmények között.

Bluetooth 5.3 verzió
A modern Bluetooth 5.3 technológia gyors és stabil kapcsolatot biztosít okostelefonjával, minimálisra csökkentve a kapcsolat megszakadásának kockázatát. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az értesítések, hívások, üzenetek és az egészségügyi és sportalkalmazások adatainak zökkenőmentes szinkronizálását, anélkül, hogy aggódnának a fontos információk elvesztése miatt.

IP67 vízállóság
A Blitzwolf BW-HL5 aktív felhasználók számára lett tervezve, IP67 vízálló szintet kínálva. Ez azt jelenti, hogy az óra ellenáll a pornak, izzadságnak és az ideiglenes vízbe merítésnek, így tökéletes társ edzések, úszás vagy mindennapi használat során, függetlenül az időjárási viszonyoktól.

Aktivitás és egészség monitorozás
Az óra fejlett egészségügyi monitorozási funkciókat kínál, mint például a pulzus, vérnyomás, véroxigénszint (SpO2) és a glükózszint figyelését, lehetővé téve a főbb egészségügyi mutatók valós idejű nyomon követését. Ezen felül számos sportmód, lépésszámláló, kalóriaszámláló és távolságmérő teszi lehetővé a monitorozás testreszabását a felhasználó egyéni igényei és edzési céljai szerint.

Hosszú üzemidő egyetlen feltöltéssel
A 300 mAh-s akkumulátorkapacitásnak köszönhetően a Blitzwolf BW-HL5 akár 7 napos használatot biztosít egyetlen feltöltéssel, és akár 20 napig is bírja készenléti módban. A mágneses töltőrendszer gyors és kényelmes energiafeltöltést tesz lehetővé, minimalizálva az eszköz teljes funkcionalitásának helyreállításához szükséges időt.

Csomag tartalma
Okosóra x 1
Töltőkábel x 1
Felhasználói kézikönyv x 1

Márka: BlitzWolf
Modell: BW-HL5
Bluetooth verzió: 5.3
Képernyő: IPS, 2,1 hüvelyk, 320 x 386 pixel
Kompatibilis operációs rendszerek: Android 4.0 és újabb, iOS 9.0 és újabb
Érintőképernyő: Igen
Processzor: JL7013A+128M Flash
Rendszernyelv: Lengyel, Kínai, Angol, Japán, Francia, Német, Spanyol, Olasz, Orosz, Hagyományos Kínai, Koreai, Holland, Portugál, Thai, Arab
Funkciók: Bluetooth kapcsolat, hívásértesítés, üzenetértesítés, pulzus monitorozás, vérnyomás, véroxigénszint (SpO2), vércukorszint, hőmérséklet, alvás; számos sportmód, lépésszámláló, kalóriaszámláló, távolságmérő, sportmódok, ébresztő, stopperóra, "ne zavarj" mód, fényerőszabályozás, telefonkeresés stb.
Vízállóság: IP67
Akkumulátor kapacitás: 300 mAh
Üzemidő: 4-7 nap, 12-20 nap (készenléti módban)
Töltési idő: 3-4 óra
Töltéstípus: Mágneses
Szíjhossz: kb. 269 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett