Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971619678024 Márka: Mibro

Okosóra Mibro Watch C2


Cikkszám: XPAW009G | EAN/Vonalkód: 6971619678024 | Márka: Mibro

Okosóra Mibro Watch C2


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mibro Watch C2 egy sokoldalú és könnyű okosóra, amely számos hasznos funkciót kínál. Lehetővé teszi a szívritmus, az alvás és a vér oxigénszintjének monitorozását, valamint 20 sportmód közül választhat. Továbbá, nagy 1,69 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Az eszköz hozzáférési kártyaként is működhet. Az okosóra üzemideje egyetlen töltéssel eléri a 7 napot.

Könnyű, kényelmes, stílusos
Az okosóra mindössze körülbelül 34g súlyú, alig fogja érezni, hogy a csuklóján van. Ráadásul az eszköz szíja bőrbarát szilikonból készült, így páratlan kényelmet biztosít. Ezzel egyidejűleg a C2 rendkívül stílusos - modern, minimalista dizájn jellemzi.

HD 1,69″ kijelző
Élvezze a kényelmes információhozzáférést és használja az okosóra funkcióit kellemesen. A C2 egy nagy, 1,69 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely sima, kellemes működést biztosít és szinte bármilyen körülmények között tiszta képet nyújt. Szeretné testre szabni a képernyő megjelenését? Válasszon az elérhető óralapok közül, vagy töltse fel saját fényképét!

Egészség az irányítás alatt
Tartsa a kezét a pulzuson és tartsa ellenőrzés alatt egészségét. Az okosóra 24 órán keresztül képes mérni a szívritmust, és ha bármilyen aggasztó tünetet észlel, azonnal értesítést küld. Így azonnal reagálhat! Az eszköz a vér oxigénszintjét és az alvást is figyeli. Gondoskodjon a megfelelő szokások kialakításáról és aludjon jól!

20 sportmód
Gondoskodjon a fittségéről a Mibróval. A C2 okosóra lépéseket és elégetett kalóriákat számol, és 20 sportmód közül választhat. Futás, biciklizés, ugrókötelezés, foci vagy esetleg tollaslabda? Válassza kedvenc sportját, vagy próbáljon ki valami újat! Az eszköz lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse előrehaladását és újabb célokat tűzön ki. Továbbá, az okosóra automatikusan felismeri a futást.

2ATM vízállóság
Mi teszi még jobbá a C2 okosórát a mindennapi használatra? Az eszköz 2ATM vízállóságú, ami azt jelenti, hogy nem ijed meg az alkalmi fröccsenésektől, az izzadtságtól vagy az esőtől. Nem kell levennie a csuklójáról, ha kezet akar mosni, edzésre készül, vagy kint van és elkezd esni az eső!

Akár 7 napos üzemidő
Használja az okosóráját akár egy hétig egyetlen töltéssel. Az akkumulátor hosszú élettartama akár 7 napos üzemidőt biztosít normál használat mellett, vagy akár 30 nap standby módban (amikor az eszköz nincs használatban és nincs kapcsolat az alkalmazással). A kényelmes töltést a mellékelt mágneses kábel teszi lehetővé.

Hozzáférési kártya funkció
Többé nem kell minden alkalommal megkeresnie a hozzáférési kártyáját. Mostantól mindössze az okosórájára van szüksége! Hogyan működik? A C2 egy speciális címkével van ellátva, amelyhez hozzárendelhető az Ön által választott kártya funkciója. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén nyissa az ajtót az órával. Fedezze fel, milyen kényelmes!

A személyes asszisztense
Az okosóra azonnal értesíti az bejövő üzenetekről és hívásokról. Nem kell többé attól tartania, hogy lemarad valamiről! A C2-vel ellenőrizheti az időjárást és ébresztőórát állíthat be. A távoli vezérléssel irányíthatja okostelefonja zenelejátszóját és kameráját is. Van stopperóra, időzítő és még sok más funkció is.

A doboz tartalma
- Okosóra
- Felhasználói kézikönyv
- USB-A töltőkábel mágneses csatlakozóval

Márka: Mibro

Neve: Mibro Watch C2

Modell: XPAW009

Szín: Szürke

Méretek: 45 x 35,3 x 11,2 mm

Szíj szélessége: 20 mm

Szíj hossza: 248 mm

Súly: 34 g (szíjjal együtt)

Anyag: Műanyag + szilikon

Kijelző: 1,69″

Üzemidő: Kb. 7 nap (normál használat) / kb. 30 nap (készenléti mód)

Töltési mód: Mágneses kábel

Bluetooth: 5.0

Szenzorok: Pulzusmérő szenzor, SpO2 szenzor, gyorsulásmérő

Vízállóság: 2ATM

Alkalmazás: Mibro Fit

Támogatott rendszerek: Android 5.0-tól felfelé, iOS 10.0-tól felfelé (a funkciók változhatnak az okosóra modellje, az okostelefon és az ország függvényében)

Támogatott nyelvek: Egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, angol, francia, spanyol, portugál, orosz, japán, thai, arab, indonéz, vietnami, török, német, olasz, lengyel, perzsa

Frissítések: OTA

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett