Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168437489 Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-AT4 okosóra (kék)


Cikkszám: BW-AT4 Blue | EAN/Vonalkód: 5906168437489 | Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-AT4 okosóra (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BlitzWolf BW-AT4 (kék) okosóra.

A BlitzWolf BW-AT4 az új napi asszisztensed. A nap 24 órájában biztosítja a legfontosabb egészségfigyelési funkciókat, és lehetővé teszi az AI hangasszisztens használatát. Emellett kényelmesen kezelheted a telefonhívásokat, és a kör alakú színes kijelző kényelmes működést biztosít.

Hangvezérlés
Könnyítsd meg a napi használatot és használd a kiválasztott funkciókat hangparancsokkal. Mostantól kényelmesen kérdezheted Szirit az időjárásról, indíthatsz hívásokat, játszhatsz zenét, stb. A legfontosabb opciók egy karnyújtásnyira vannak.

Vigyázz a fittségedre és az egészségedre
Válassz több mint 100 elérhető sportmód közül - a fitnesz, tánc, jóga és futás többek között rendelkezésedre áll. Az okosóra automatikusan rögzíti az elégetett kalóriák számát, sebességet és távolságot. Emellett a beépített szenzor pontosan méri a vér szaturációját, pulzusszámát, vérnyomását és követi az alvást.

Értesítések kezelése
Az okosóráról olvashatóak az üzenetek az alkalmazásokból, például SMS, WeChat, Facebook, Twitter, QQ stb. - csak emeld fel a csuklódat. Lehetőség van bejövő hívások fogadására vagy elutasítására is.

Kényelmes működtetés
Az okosóra 1,52 hüvelykes kör alakú AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely gazdag színes és részletes képet biztosít. Ennek eredményeként kényelmesen olvashatod az értesítéseket. Továbbá könnyedén bekapcsolhatod a kívánt funkciót a forgatható koronával.

További hasznos funkciók
A BlitzWolf számos gyakorlati opciót kínál, amelyeket naponta használhatsz. Kényelmesen ellenőrizheted az időjárás-előrejelzést, nyomon követheted a menstruációs ciklusodat, irányíthatod a kamera zárját, használhatod a kalkulátort és az időzítőt. Emellett értesítéseket kapsz a fizikai aktivitásra, és megtalálhatod az elveszett okostelefonodat. Légzőgyakorlatok és a zenelejátszó vezérlésének lehetősége is rendelkezésedre áll - élvezd a magas minőségű hangzást az ACC-vel.

Tartozékok:
-okosóra
-töltőkábel
-felhasználói kézikönyv

Gyártó: BlitzWolf
Modell: BW-AT4
Szín: kék
Bluetooth verzió: 5.1
Kompatibilis operációs rendszerek: Android 5.0 és újabb; iOS 8.0 és újabb
Chip: JL AC7013A
CPU: 160MHZ 640kb
Támogatott nyelvek: Kínai, angol (alapértelmezett), orosz, spanyol, német, olasz, francia, portugál, lengyel, görög, török, héber, arab, indonéz, vietnami, thai, perzsa
Speciális jellemzők: Bluetooth hívástámogatás, üzenetek; alkalmazáson belüli értesítések
Egészség: Pulzusszám, vérnyomás, vér szaturáció, alvásfigyelés, menstruációs ciklus nyomon követése, vízivásra emlékeztető és fizikai aktivitásra emlékeztető
Sport: Kalóriaégetés száma, lépések, távolság
Az alkalmazásban elérhető funkciók: Siri hangasszisztens, zenelejátszó, ébresztőóra, stopperóra, időjárás, telefon keresése, Ne zavard mód, játékok, számológép, naptár
Vízállóság: IP67
Kijelző: 1,52" AMOLED
Akkumulátor kapacitás: 220 mAh
Működési idő: Körülbelül 2-5 nap
Készenléti mód: Körülbelül 7-10 nap
Töltési idő: Körülbelül 2 óra
Töltés típusa: Mágneses vezeték nélküli töltés
Anyag: Szíj: szilikon, tok: cinkötvözet + PC
Méretek: Körülbelül 52.8 x 46.5 x 12.6 mm
Szíj hossza: Körülbelül 269 mm
Szíj szélessége: Körülbelül 22 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett