Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168437472 Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-AT4 okosóra (fekete tok)


Cikkszám: BW-AT4 Black | EAN/Vonalkód: 5906168437472 | Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-AT4 okosóra (fekete tok)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BlitzWolf BW-AT4 okosóra (fekete tok).

A BlitzWolf BW-AT4 az új napi asszisztensed. Folyamatosan biztosítja a legfontosabb egészségügyi monitorozási funkciókat, és lehetővé teszi az AI hangasszisztens használatát. Ezenkívül kényelmesen kezelheted a telefonhívásokat, és a kör alakú színes kijelző megkönnyíti a használatot.

Hangvezérlés
Könnyítsd meg a napi használatot és használd a kiválasztott funkciókat hangutasításokkal. Mostantól kényelmesen kérdezheted Siri-t az időjárásról, bonyolíthatsz hívásokat, zenét játszhatsz stb. Az összes fontos opció elérheted egy érintéssel.

Vigyázz a fitneszre és egészségre
Válassz több mint 100 elérhető sportmód közül - fitnesz, tánc, jóga és futás, hogy csak néhányat említsünk. Az okosóra automatikusan rögzíti az elégetett kalóriák számát, a sebességet és a távolságot. Ezenkívül a beépített szenzor pontosan méri a vér oxigéntelítettségét, a szívritmust, a vérnyomást és figyelemmel kíséri az alvást.

Értesítések kezelése
Az okosóráról olvashatsz üzeneteket olyan alkalmazásokból, mint az SMS, WeChat, Facebook, Twitter, QQ, stb. – csak emeld fel a csuklódat. Emellett lehetőség van bejövő hívások fogadására vagy elutasítására is.

Kényelmes használat
Az okosóra 1,52 hüvelykes kör alakú AMOLED kijelzőt használ, amely gazdag színű és részletes képet biztosít. Ennek eredményeként kényelmesen olvashatod az értesítéseket. Továbbá, a forgatható korona segítségével könnyen beállíthatod a kívánt funkciót.

További hasznos funkciók
A BlitzWolf számos praktikus opciót kínál, amelyeket mindennap használhatsz. Kényelmesen ellenőrizheted az időjárás előrejelzést, nyomon követheted a menstruációs ciklusodat, irányíthatod a kamera zárját, használhatod a számológépet és az időzítőt. Fizikai aktivitás emlékeztetőket is kapsz, és megtalálhatod az elveszett okostelefonodat. Légzőgyakorlatok és a zene lejátszó vezérlése is rendelkezésedre áll - élvezd a kiváló minőségű hangzást az ACC-vel.

A doboz tartalma
- Okosóra
- Töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: BlitzWolf
Modellszám: BW-AT4
Szín: Fekete
Bluetooth verzió: 5.1
Kompatibilis operációs rendszer: Android 5.0 és újabb; iOS 8.0 és újabb
Chip: JL AC7013A
CPU: 160 MHz 640 kb
Támogatott nyelvek: Kínai, Angol (alapértelmezett), Orosz, Spanyol, Német, Olasz, Francia, Portugál, Lengyel, Görög, Török, Héber, Arab, Indonéz, Vietnámi, Thai, Perzsa
Speciális funkciók: Bluetooth hívástámogatás, üzenetkezelés; alkalmazás értesítések
Egészség: Szívritmus, vérnyomás, vér oxigéntelítettség, alvás monitorozás, menstruációs ciklus követés, vízivás és fizikai aktivitás emlékeztető
Sport: Elégetett kalóriák száma, lépések, távolság
Elérhető funkciók az alkalmazásban: Siri hangasszisztens, zenelejátszó, ébresztő óra, stopper, időjárás, telefon keresése, Ne zavarj mód, játékok, számológép, naptár
Vízállóság: IP67
Kijelző: 1,52" AMOLED
Akkumulátor kapacitás: 220 mAh
Működési idő: kb. 2-5 nap
Készenléti mód: kb. 7-10 nap
Töltési idő: kb. 2 óra
Töltési típus: Mágneses vezeték nélküli töltés
Anyag: Szíj: Szilikon, tok: cink ötvözet + PC
Méretek: Kb. 52,8 x 46,5 x 12,6 mm
Szíjhossz: Kb. 269 mm
Szíjszélesség: Kb. 22 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett