Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984725 Márka: Colmi

Colmi M42 Okosóra (ezüst)


Cikkszám: M42 Silver | EAN/Vonalkód: 6972436984725 | Márka: Colmi

Colmi M42 Okosóra (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Colmi M42 egy praktikus és tartós okosóra, amely a legkeményebb körülményeket is képes kezelni. Kiemelkedik az IP68 vízállóságával és -40°C-ig képes működni, így kiválóan alkalmas extrém hideg környezetben való használatra. 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel és erőteljes 410 mAh akkumulátorral rendelkezik, ami hosszú üzemidőt biztosít. Több mint 100 sportmód közül választhat, valamint számos érdekes funkcióval bír, beleértve a pulzusmérést, SpO2 mérést, alváskövetést, távoli zenelejátszás-vezérlést okostelefonján és Bluetooth telefonhívásokat.

Tartós kivitel
Aktív életmódot folytat? Szerezze meg azt az okosórát, amely minden kihívásnak megfelel! A Colmi M42 modell -40°C-tól egészen 55°C-ig működőképes. IP68 vízállóságának köszönhetően gond nélkül ellenáll a véletlen fröccsenéseknek, izzadságnak és esőnek. Meglepően könnyű és kényelmes viselet, így nem fogja zavarni tevékenységei során. Emellett rendkívül felhasználóbarát, és egy különleges forgó kerettel rendelkezik az egyszerű navigáció érdekében.

Érintőképernyős AMOLED kijelző
Élvezze a kiváló minőségű vizuális élményt bármilyen körülmények között, legyen szó kora reggeli futásról vagy esti biciklizésről. Az okosóra 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzője gazdag részleteket, széles 178°-os látószöget és élénk színeket biztosít (98% Adobe RGB). Szeretné személyre szabni a megjelenését? Nézze meg az alkalmazásban elérhető számlapokat! Számos felhasználói felületet is elérhet.

Több mint 120 sportmód közül választhat
Edzzen hatékonyan és folyamatosan javítsa teljesítményét. A Colmi M42 okosóra több mint 120 sportmódot kínál (néhány közülük az alkalmazáshoz való csatlakozás után érhető el). Megtudhatja, hány lépést tett meg, milyen távolságokat jár be és mennyi kalóriát éget el edzései során. Legyen szó gyaloglásról, futásról, jógáról vagy teniszezésről, biztosan megtalálja az Önnek megfelelő mozgást!

Egészségügyi monitoring
Az M42 segítségével azonnal észlelheti az aggasztó tüneteket és gyorsan reagálhat. Az okosóra pontos pulzusmérést és vér oxigénszaturáció (SpO2) mérést tesz lehetővé. Ezenkívül követi az alvását is, felismeri annak fázisait és értékeli annak minőségét. Így jobban megértheti testét és gondoskodhat az egészségéről!

Zökkenőmentes kommunikáció
Kényelmesen bonyolíthat telefonhívásokat anélkül, hogy elő kellene vennie az okostelefonját. Az M42 okosóra támogatja a Bluetooth kapcsolatokat és kiváló minőségű hangszóróval és mikrofonnal van felszerelve, így könnyedén beszélgethet szeretteivel vagy kollégáival. A készülék értesíti Önt a bejövő üzenetekről is, így nem kell aggódnia, hogy bármiről lemarad!

Hosszú akkumulátor élettartam
Nem kell aggódnia a gyakori töltés miatt az M42 modellel. Hatékony 410 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, így egy töltéssel 5-7 napig használhatja. Készenléti módban az óra akár 30 napig is kibír. Teljes feltöltése mindössze körülbelül 2 órát vesz igénybe.

Számos hasznos funkció
Fedezze fel az okosóra további funkcióit. Az eszköz lehetővé teszi a hangasszisztens támogatásának használatát, így könnyedén telefonálhat barátaival néhány szóval! Távolról vezérelheti okostelefonján a zenelejátszást és kényelmesen ellenőrizheti az időjárást is. Egyéb funkciók közé tartozik a számológép, stopper, időzítő, naptár és a menstruációs ciklus nyomon követése. Ezenkívül az okosóra relaxációs légzőgyakorlatokat is kínál.

A csomag tartalma
-Okosóra
-Mágneses töltőkábel
-Használati útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett