Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931548315971 Márka: Blackview

Blackview AirBuds 8 Vezeték nélküli Fülhallgató (Fehér)


Cikkszám: AirBuds8-white | EAN/Vonalkód: 6931548315971 | Márka: Blackview

Blackview AirBuds 8 Vezeték nélküli Fülhallgató (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Blackview AirBuds 8 fülhallgatóval semmi sem akadályozhat meg abban, hogy hallgasd kedvenc lejátszási listáidat! Dinamikus meghajtókkal felszerelve, képesek visszaadni a hang legapróbb részleteitől a legmélyebb basszusig minden árnyalatot, miközben megőrzik a tisztaságot és a hangszín egyensúlyát. A fejlett zajcsökkentő technológia kristálytiszta hangzást biztosít, függetlenül a környezetedtől, míg a tartós akkumulátor hosszú órákig tartó zenelejátszást garantál. Az IPX7 vízállóság révén intenzív edzéseken vagy kedvezőtlen időjárási körülmények között is bátran használhatod őket, biztos lehetsz benne, hogy az eső vagy az izzadság nem zavarja meg a zenei kalandodat.

Hangzás, ami a határokat feszegeti
A fülhallgatók 13 milliméteres dinamikus meghajtókkal és rugalmas PU és PEEK összetett membránnal rendelkeznek. Ennek eredményeként erőteljes, ütős basszust, gazdagabb középhangokat nyújtanak, mindezt minimális hangtorzítással. Ráadásul a kifinomult hangolás lehetővé teszi, hogy minden részletet halljál a dalban, így elmerülhetsz az audioélményben.

Aktív zajcsökkentés a teljes koncentrációért
Koncentrálj kedvenc zenéidre vagy podcastjaidra, függetlenül a környezeti zajoktól. A fejlett Aktív Zajcsökkentés (ANC) technológia megszünteti az összes zavaró környezeti zajt, így teljesen elmerülhetsz a hangokban. De ez még nem minden - az Ambient Sound mód lehetővé teszi, hogy biztonságosan használd a fülhallgatókat olyan helyeken, ahol figyelni kell a környezetedre, például városban sétálva vagy repülőtéri hangosbemondó várakozásakor.

Problémamentes telefonhívások
A Blackview AirBuds 8 négy beépített mikrofonnal rendelkezik, amelyek fejlett ENC (Environmental Noise Cancellation) technológiával vannak felszerelve. Az ENC technológia hatékonyan csökkenti a környezeti zajt, lehetővé téve, hogy kristálytiszta telefonhívásokat bonyolíts, még zajos helyeken is. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod az interferencia miatt fontos üzleti hívások vagy szeretteiddel folytatott beszélgetések során.

Megbízhatóság egész nap
Mostantól egész nap élvezheted kedvenc zenéidet anélkül, hogy gyakori töltésre lenne szükség. Az AirBuds 8 lenyűgöző üzemidőt kínál. ANC bekapcsolásával 6 órán át, és a töltőtokkal együtt akár 27 órán át is képes üzemelni egyetlen töltéssel. ANC kikapcsolásával pedig az üzemidő eléri a 6,8 órát, és a töltőtokkal akár 30 órát is. Ráadásul mindössze 10 perc töltés elegendő ahhoz, hogy újabb 3 órán át hallgathass zenét!

Ergonomikus kialakítás a kényelemért
Ismerkedj meg a tökéletes harmóniával a kényelem és a funkcionalitás között. A gondosan átgondolt kialakítású fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülbe, nem csak kényelmet, hanem stabilitást is biztosítanak fizikai tevékenységek során. Az IPX7 vízállóság révén izzadság- és esőállóak, így ideális választás aktív életmódot élőknek. Emellett különböző méretű cserélhető gumipántokat is találhatsz a csomagban, hogy a fülhallgatókat a saját igényeidhez igazíthasd.

Intelligens vezérlés
Az AirBuds 8 intuitív érintőpanelek segítik a legfontosabb funkciók kényelmes kezelését. Ezek segítségével dalokat válthatsz, hívásokat fogadhatsz vagy megszakíthatsz, bekapcsolhatod a zajcsökkentő módot és még sok mást is elvégezhetsz – mindezt a fülhallgató finom érintésével!

A csomag tartalma:
- fülhallgatók
- cserélhető gumipántok x3
- töltőtok

Gyártó: Blackview
Modell: AirBuds 8
Szín: Fehér
Meghajtók: Dinamikus, 13 mm
Frekvencia-válasz: 20Hz-20kHz
Audio kodekek: SBC, AAC
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Akár 10 méter
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 35 mAh
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 400 mAh
Üzemidő: ANC bekapcsolásával: 6 óra, 27 óra töltőtokkal; ANC kikapcsolásával: 6,8 óra, 30 óra töltőtokkal
Fülhallgató töltési ideje: 1 óra
Töltőtok töltési ideje: 1,5 óra
Töltőfelület: USB-C
Vízállóság: IPX7

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett