Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931548310747 Márka: Blackview

Blackview AirBuds 7 Vezeték nélküli Fülhallgató (Fehér)


Cikkszám: AirBuds7-white | EAN/Vonalkód: 6931548310747 | Márka: Blackview

Blackview AirBuds 7 Vezeték nélküli Fülhallgató (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Blackview AirBuds 7 egyedi vezeték nélküli fülhallgatók, amelyek kiváló hangminőséget, kényelmes használatot és stílusos dizájnt kínálnak. Részletgazdag hangzást nyújtanak, gazdag basszusokkal és tiszta közép- és magas hangokkal. A beépített mikrofonok fejlett zajszűrő technológiával biztosítják a tiszta beszélgetéseket zajos környezetben is, és akár 7 órás üzemidőt kínálnak.

Lenyűgöző hangzás
A 13 mm-es dinamikus meghajtókkal felszerelt fülhallgatók eddig soha nem látott tisztasággal és mélységgel adják vissza a hangot. Mostantól minden hang, a leglágyabb suttogástól a legenergikusabb dobbanásig, még intenzívebbnek és életszerűbbnek tűnik.

Vezeték nélküli szabadság
A legújabb Bluetooth 5.3 verzióval az AirBuds 7 stabil és gyors kapcsolatot biztosít a választott eszközhöz. Párosításuk rendkívül egyszerű - párosítsd a fülhallgatót okostelefonoddal vagy táblagépeddel, és minden alkalommal automatikusan csatlakozni fognak. Ezen felül speciális Játékmódot kínálnak, amely rendkívül alacsony hangkésést garantál, ezzel fokozva az élményt.

Tiszta beszélgetések bárhol, bármikor
Képzeld el, hogy tiszta és éles telefonbeszélgetéseket élvezhetsz bármilyen környezetben, legyen az egy forgalmas iroda, egy zsúfolt utca vagy akár utazás közben. Az avancált ENC (Környezet Zajszűrés) és DNS (Párbeszéd Zajszűrés) technológiáknak köszönhetően a fülhallgatók automatikusan bekapcsolják a zajszűrő módot, hogy kiküszöböljék a nem kívánt környezeti zajokat a hívások során.

Több idő a zenehallgatáshoz
Semmi sem állíthat meg abban, hogy kedvenc számaidat hallgasd! Az AirBuds 7 akár 7 órás megszakítás nélküli lejátszást garantál, és a töltőtokkal kombinálva akár 30 órás használatot kínál. Így többé nem kell aggódnod az alacsony akkumulátor miatt! Ráadásul egy kis LED kijelző a tok elején tájékoztat a töltési állapotról.

Könnyű, kényelmes, vízálló
Az egyes AirBuds 7 fülhallgatók mindössze 3,7 grammot nyomnak, így rendkívül kényelmesek hosszú ideig viselni. Ergonomikus kialakításuk tökéletes illeszkedést biztosít a fülbe, minimalizálva a kényelmetlen nyomást. Az IPX7 vízállósággal a Blackview fülhallgatók készen állnak bármilyen kalandra. Az izzadtságnak vagy esőnek ellenállók, megbízhatóságot garantálnak még a legkeményebb körülmények között is.

Gyártó: Blackview
Modell: AirBuds 7
Szín: Fehér
Meghajtók: Dinamikus, 13 mm
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz
Hang kodekek: SBC, AAC
Bluetooth verzió: 5.3
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 470 mAh
Üzemidő: 6 óra, 30 óra töltőtokkal
Töltési idő: 75 perc (fülhallgatók), 2,5 óra (töltőtok)
Töltési interfész: USB-C
Vízállóság: IPX7
Egy fülhallgató súlya: 3,7 g
Töltőtok súlya: 33,5 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett