Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316145344 Márka: Rockbros

Biciklis kormánytáska Rockbros B39-1


Cikkszám: B39-1 | EAN/Vonalkód: 5905316145344 | Márka: Rockbros

Biciklis kormánytáska Rockbros B39-1


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros B39-1 biciklis kormánytáska

Gyakran indulsz biciklitúrára? Szerezd meg a lehetőséget, hogy kényelmesen tárolhasd a szükséges tárgyakat! A Rockbros B39-1 táska kapacitása akár 1,5 liter, és több zsebbel is rendelkezik, így gyors hozzáférést biztosít az okostelefonodhoz vagy vízpalackodhoz. A kiegészítő kiváló minőségű anyagokból készült, és 4 tépőzáras rögzítővel van ellátva, amelyekkel könnyedén rögzíthető a biciklidhez.

Nagy kapacitás
Ne aggódj amiatt, hogy nem lesz elég hely az alapvető dolgaid számára. A táska kapacitása tekintélyes 1,5 liter - elegendő például egy vízpalack, telefon, uzsonna, kis biciklipumpa és kerékjavító készlet tárolására. Különleges rekeszek segítenek rendszerezni a helyet és rendben tartani a dolgokat. Az oldalzseb kényelmes hozzáférést biztosít a telefonodhoz vagy pénztárcádhoz is.

Átgondolt design
A táska kiváló minőségű anyagokból készült, ami különösen tartóssá és ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben. Egy kis eső sem árt neki. Említésre méltó az eredeti design, amely stílusos, modern megjelenést kölcsönöz a kiegészítőnek. Ráadásul a táska olyan módon lett tervezve, hogy ne nyúljon túl a bicikli vázán - így nem kell aggódnod, hogy beleakadsz a lábaddal biciklizés közben.

Könnyedén felszerelhető
A 4 rendelkezésre álló tépőzáras szíjjal a táska gyorsan és biztonságosan rögzíthető a biciklire. A szíjak pozíciója állítható a bicikli vázának alakjához igazodva. Így szinte bármilyen helyzetben könnyedén felszerelheted a kiegészítőt! Sőt, a tépőzárat tetszőleges hosszúságúra vághatod, ha szükséges. Bármilyen biciklit is használsz, a Rockbros biciklitáska biztosan hasznos lesz.

Még nagyobb kényelem
Növeld láthatóságodat az úton. A B39-1 egy fényvisszaverő csíkkal van felszerelve, így nagyobb biztonságban érezheted magad, még ha az utad hosszúra és sötétre is nyúlik. További tulajdonságai közé tartozik a kiváló minőségű cipzár és egy kulcstartó. Emellett egy speciális PE műanyag betét megakadályozza a táska deformálódását és csökkenti a benne lévő tárgyak sérülésének kockázatát.

Márka: Rockbros

Név: Bicikli elülső háromszög táska

Modell: B39-1

Szín: Fekete

Anyag: PU laminált nem szőtt szövet / 210D bélés

Kapacitás: Kb. 1,5 liter

Méretek: Kb. 25 x 22 x 5,5 cm

Súly: Kb. 205 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett