Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511781464 Márka: Bewood

Bewood Unique Türkiz iPhone 12/12 Pro fa és gyanta tok - Türkiz Fekete tok


Cikkszám: BWD11539-0 | EAN/Vonalkód: 5907511781464 | Márka: Bewood

Bewood Unique Türkiz iPhone 12/12 Pro fa és gyanta tok - Türkiz Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fa és gyanta tok Apple iPhone 12/12 Pro készülékhez Bewood Unique Türkiz | türkiz és fekete. A Bewood Unique tok nem csak egyedülálló kombinációja a fának és a gyantának, hanem rendkívül funkcionális megoldás is készüléked számára. Precízen illeszkedik az iPhone 12/12 Pro készülékhez, így teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. A tok szilárd szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a hozzáférést az összes porthoz és telefonfunkcióhoz. Most már nem csak egyedi stílusban élvezheted készüléked, hanem biztos lehetsz benne, hogy teljes védelem alatt áll és készen áll a használatra. A Bewood Unique tokot választva biztos lehetsz benne, hogy telefonod nem csak stílusosan védett, hanem funkcionálisan és kényelmesen is használható.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Türkiz
- Kompatibilitás: iPhone 12/12 Pro
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Türkiz, Zöld, Fekete

A fa és gyanta tok legfontosabb előnyei az iPhone 12/12 Pro Bewood Unique számára:
- Stílusos védelem a telefonodnak. A fa és gyanta különleges kombinációt alkot, és minden tok egyedülálló.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes használati kényelmet biztosít. A Bewood Unique tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelem a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon négy oldalon körbeöleli a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok precízen illeszkedik a telefon formájához, és a gombok kialakítása gondosan készült.

Egyedülálló - Bewood Unique tok! A fa szerkezetének és szálainak kiszámíthatatlansága teszi a Bewood Unique tokot egyedivé. Minden darab különleges, és nincs két egyforma. A Bewood Unique tok különleges jellegét a gyantával való kombináció adja meg. Az ügyes festékválasztásnak és a precíz keverési folyamatnak köszönhetően olyan hatás keletkezik, amely kiemelkedik a piacon elérhető egyéb tokok közül. Minden fa és gyanta kombináció egyedi és megismételhetetlen.

Nem csak a megjelenés a Bewood Unique tok előnye. Funkcionalitása is lenyűgöző. Mindegyik Bewood Unique tok egyedülálló. Nem csak a megjelenése lenyűgöző, hanem a funkcionalitása is. Precíz illeszkedés a specifikus telefonmodellhez teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. A tok szilárd szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza az összes port és telefonfunkció hozzáférhetőségét. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása megkönnyíti a készülék használatát - kényelmes és biztos fogást biztosít.

Bewood Unique tok az iPhone 12/12 Pro készülékhez. A Bewood Unique tok a kivételes esztétika, funkció és egyediség kombinációja. Rendkívüli termék azoknak, akik természetességet, egyéniséget és magas minőséget értékelnek. A Bewood Unique tokot választva biztos lehetsz abban, hogy telefonod nem csak stílusosan védett, hanem funkcionálisan és kényelmesen is használható. Ez a tökéletes kombináció a védelemnek, a művészetnek és az egyediségnek egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett