Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511795034 Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Mercury fa és műgyanta tok iPhone 15 Pro Max-hoz - Lila Arany


Cikkszám: BWD12900-0 | EAN/Vonalkód: 5907511795034 | Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Mercury fa és műgyanta tok iPhone 15 Pro Max-hoz - Lila Arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Pro Max MagSafe Bewood Unique Mercury fa és műgyanta tok | Lila Arany

A Bewood Unique tok nemcsak egyedülálló fa és műgyanta kombináció, hanem egy rendkívül funkcionális megoldás is az eszközöd számára. Pontos illeszkedésének köszönhetően az iPhone 15 Pro Max készülékhez teljes körű védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. A tok szilárd szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. Mostantól nemcsak egyedi stílusban élvezheted a készülékedet, hanem abban is biztos lehetsz, hogy teljeskörűen védett és akcióra kész. A Bewood Unique tok kiválasztásával biztos lehetsz benne, hogy telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionális és kényelmes használatot is biztosít.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Jupiter
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max
- Anyag: Fa + Műgyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Lila, arany, türkiz

A Bewood Unique fa és műgyanta iPhone 15 Pro Max tok kulcsfontosságú előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat. A fa és a műgyanta rendkívüli kombinációját alkotják, és minden tok egyedi.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiákkal.
- Maximális kényelmet biztosít a használat során. A Bewood Unique tok nem zavarja a kontakt nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonod számára. A rugalmas TPU szilikon négy oldalon öleli körül a készüléket, elnyelve az ütődéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombok dombornyomása gondosan kidolgozott.

Egyedi - Bewood Unique tok!
A fa szerkezetének és erezetének kiszámíthatatlansága teszi a Bewood Unique tokot egyedivé. Minden darab egyedi, és nincs két egyforma. A Bewood Unique tok kivételes jelleget nyer a műgyanta kombinációjának köszönhetően. A színezékek ügyes kiválasztása és a pontos keverési folyamat révén olyan hatás jön létre, amely kiemelkedik a piacon elérhető más tokok közül. Minden fa és műgyanta kombináció egyedi és megismételhetetlen.

Nemcsak a megjelenés teszi a Bewood Unique tokot különlegessé. Funkcionalitása is lenyűgöző. Minden Bewood Unique tok egyedi. A Bewood Unique tok nemcsak megjelenésében vonzó - funkcionalitása is lenyűgöző. Egy adott telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok szilárd szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása könnyűvé teszi a készülék használatát - kényelmes és biztos fogást biztosít.

Bewood Unique tok az iPhone 15 Pro Max készülékedhez.
A Bewood Unique tok a kivételes esztétika, funkcionalitás és egyediség kombinációja. Ez egy rendkívüli termék azok számára, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. A Bewood Unique tok kiválasztásával biztos lehetsz benne, hogy telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionális és kényelmes használatot is biztosít. Ez egy tökéletes kombinációja a védelemnek, művészetnek és az egyediségnek egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett