Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226967 Márka: Audi

Audi műbőr tok MagSafe iPhone 15 Pro Max-hoz - piros ###


Cikkszám: AUDI000118-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226967 | Márka: Audi

Audi műbőr tok MagSafe iPhone 15 Pro Max-hoz - piros ###


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi műbőr MagSafe kollekció

Tökéletesség a legapróbb részletekig. Elit megjelenés. Luxus, stílus és elképesztő funkcionalitás. Mindegyik jellemző megtalálható a német autóipari óriás, az Audi, szinte minden termékében. Érezze az Audi tökéletességét, hangsúlyozza egyedi stílusát, és fedezze fel az iPhone védelmének új dimenzióját.

Anyagok tökéletessége
Ennek a csodálatos kollekciónak az egyedisége a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Érintse meg a luxust az ultrapuha ökológiai bőrnek köszönhetően, és érezze a tok használatának kivételes kényelmét. A gyártás során használt termopolireután tökéletesen védi az eszközt a sérülésektől, miközben erősíti a telefon oldalát és hátulját.

Jellegzetes részletek
Ezzel a tokkal mindig felhívja magára a figyelmet kifinomult stílusával. Ennek a kollekciónak a jellegzetességei az érdekes varrások, melyek az Audi legújabb e-Tron GT belső terében találhatók meg. A varrások dinamikus és exkluzív karaktert sugároznak - tökéletesen tükrözve ennek a járműnek a sportos jellegét. A tok elegáns karakterét a jellegzetes AUDI márkajelzés egészíti ki.

Nagyon egyszerű összeszerelés
A tok telefonra történő felhelyezése rendkívül egyszerű, és maga a tok annyira vékony, hogy nem vastagítja a készüléket jelentősen, és nem befolyásolja annak használatát. A tokok ezen kollekciójában minden szükséges kivágás megtalálható a portokhoz és interfészekhez, valamint integrált gombborításokkal is rendelkeznek a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés!
A tok belsejében elrejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elcsúszásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/Öko-bőr
- Szín: Piros
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett