Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511786018 Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Jupiter faborítással és gyantával készült tok iPhone 14 Plus - Rézfehér


Cikkszám: BWD12006-0 | EAN/Vonalkód: 5907511786018 | Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Jupiter faborítással és gyantával készült tok iPhone 14 Plus - Rézfehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus MagSafe fa- és gyanta tok Bewood Unique Jupiter | Rézfehér

A Bewood Unique tok nemcsak egyedi kombinációja a fának és a gyantának, hanem rendkívül funkcionális megoldás is a készüléked számára. Precíz illeszkedésének köszönhetően az iPhone 14 Plus készülékhez teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív felépítése garantálja a tartósságot és hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. Mostantól nemcsak egyedi stílust élvezhetsz, hanem azt a biztonságot is, hogy készüléked teljes mértékben védve van és készen áll a használatra. A Bewood Unique tok választásával biztosra veheted, hogy telefonod nemcsak stílusosan védett, de élvezheted a funkcionalitást és a használati kényelmet is.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Jupiter
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Réz, fehér

A Bewood Unique iPhone 14 Plus fa- és gyanta tok kulcsfontosságú előnyei:
- Stílusosan védi a telefonod. A fa és a gyanta rendkívüli kombinációt alkotnak, és minden tok egyedi.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használathoz. A Bewood Unique tok nem akadályozza az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonod számára. A rugalmas TPU szilikon a készülék mind a négy oldalát körülöleli, elnyelve az ütődéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon található dombornyomások gondosan készültek.

Egyedülálló - Bewood Unique tok! A fa szerkezetének és erezetének kiszámíthatatlansága teszi a Bewood Unique tokot egyedivé. Minden darab egyedi, és nincs két egyforma. A Bewood Unique tok különleges jelleget kap a gyantával való kombináció révén. Az ügyes festékek kiválasztásának és a pontos keverési folyamatnak köszönhetően olyan hatás jön létre, amely kitűnik a piacon elérhető más tokoktól. Minden fa és gyanta kombináció egyedi és megismételhetetlen. Nem csak a megjelenés teszi különlegessé a Bewood Unique tokot. Funkcionalitása ugyanolyan lenyűgöző. Minden Bewood Unique tok egyedi. A Bewood Unique tok nemcsak megjelenésében vonzó - funkcionalitása ugyanolyan lenyűgöző. A pontos illeszkedés adott telefonmodellhez teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív felépítése garantálja a tartósságot és hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása megkönnyíti a készülék használatát - kényelmes és biztos fogást biztosít. Bewood Unique tok iPhone 14 Plus készülékhez. A Bewood Unique tok a kivételes esztétika, a funkcionalitás és az egyediség kombinációja. Rendkívüli termék azok számára, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. A Bewood Unique tok választásával biztosra veheted, hogy telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem élvezheted a func ionalitást és a használati kényelmet is. Ez egy tökéletes kombinációja a védelemnek, a művészetnek és az egyediségnek egyetlen termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett