Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511792941 Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Jupiter fa és gyanta tok iPhone 15 Plus készülékhez - lila arany


Cikkszám: BWD12824-0 | EAN/Vonalkód: 5907511792941 | Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Jupiter fa és gyanta tok iPhone 15 Plus készülékhez - lila arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Plus MagSafe Bewood Unique Jupiter fa és gyanta tok | Lila Arany
A Bewood Unique tok nem csak egyedi kombinációja a fának és a gyantának, de rendkívül funkcionális megoldás is a készüléked számára. Az iPhone 15 Plus-hoz való precíz illeszkedésének köszönhetően teljes körű védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. A tok masszív szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. Most élvezheted nemcsak az egyedi stílust, hanem azt a biztonságot is, hogy a készüléked teljes mértékben védett és készen áll az akcióra. A Bewood Unique tok választásával biztos lehetsz benne, hogy a telefonod nem csak stílusosan védelem alatt áll, hanem funkcionalitásban és használati kényelemben is kiváló.
Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Jupiter
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Lila, arany, türkiz

A Bewood Unique iPhone 15 Plus fa és gyanta tok fő előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat. A fa és a gyanta különleges kombinációt alkot, és minden tok egyedi.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít. A Bewood Unique tok nem akadályozza az érintkezésmentes fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon minden oldalán körülöleli a készüléket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombok domborítása gondosan kidolgozott.

Egyedi - Bewood Unique tok!
A fa szerkezetének és erezetének kiszámíthatatlansága teszi a Bewood Unique tokot különlegessé. Minden darab egyedi, és nincs két egyforma. A Bewood Unique tok az egyedülálló karakterét a gyantával való kombinációval nyeri el. Az ügyes festékkeverés és a precíz keverési folyamat révén olyan hatás jön létre, amely kiemeli a tokot a piacon kapható többi termék közül. Minden fa és gyanta kombináció egyedi és megismételhetetlen. Nem csak a megjelenése teszi különlegessé a Bewood Unique tokot. Funkcionalitása is lenyűgöző. A Bewood Unique tok precíz illeszkedése egy adott telefon modellhez teljes védelmet biztosít a karcolások, ütések és por ellen. A tok szilárd konstrukciója garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása megkönnyíti a készülék használatát - kényelmes és biztos fogást biztosít. Bewood Unique tok az iPhone 15 Plus készülékedhez. A Bewood Unique tok az esztétika, a funkcionalitás és az egyedülállóság kombinációja. Kivételes termék azok számára, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. A Bewood Unique tok választásával biztos lehetsz benne, hogy a telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionalitásban és használati kényelemben is kiváló. Tökéletes kombinációja a védelemnek, művészetnek és az egyedülállóságnak egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett