Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789392 Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree fa tok iPhone 15 Pro - Világos barna


Cikkszám: BWD12469-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789392 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree fa tok iPhone 15 Pro - Világos barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Pro Bewood fa tok | Mandala
A Bewood Mandala tok a művészi finomság és a mély történelmi jelentés kombinációja. A mandalák távoli spirituális hagyományokban gyökereznek, ahol a világmindenséget, harmóniát és egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készült tok nem csak esztétikájával, hanem mély üzenetével is lenyűgöz. A mandalák, amelyek szanszkrit nyelven "kört" jelentenek, klasszikus, geometrikus mintáikról ismertek, melyek évszázadokon át meditációs eszközként és spirituális fejlődés szimbólumaiként szolgáltak. A mandala minden részletének megvan a maga jelentése – a középponttól, amely az egységet szimbolizálja, egészen a komplex mintázatokig, amelyek az élet bonyolultságát és ciklikusságát képviselik. A részletek precíz gravírozása a tokon kiemeli a mandala művészi értékét, miközben megőrzi annak történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonomikus formája biztosítja a használat kényelmét, a tartós konstrukció pedig hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak praktikus védelem, hanem módja annak is, hogy spirituális szimbolizmust és mély értékeket hordozzunk magunkkal. A Bewood termékek környezetbarátak, felelősségteljes forrásokból származó fából készülnek. Válassz egy tokot mandala motívummal, és adj egyedi karaktert és inspiráló spirituális üzenetet a telefonodhoz.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Világos barna

A legfontosabb előnyei a Bewood toknak iPhone 15 Pro-hoz:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintésmentes fizetést és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon körülöleli a készüléket mind a négy oldalról, elnyeli az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok precízen illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon lévő domborítások gondosan kidolgozottak.

Egyedi. Az utazás kedvelőinek érdekes tény az, hogy állandóan arra törekednek, hogy legyőzzék saját határaikat. Ez egy olyan embercsoport, aki értékeli a kihívásokat, a kalandot és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik arra vágynak, hogy a természet inspiráló képeivel vegyék körül magukat még a mindennapi életükben is. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem a rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kivitelezés és a telefon modelljéhez való precíz illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. Emellett a fa mint természetes anyag sokk-elnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt iPhone-odnak egy esetleges esés esetén. A Bewood tok iPhone 15 Pro-dhoz. A Bewood tok iPhone 15 Pro-hoz való rendkívüli előnye továbbá a használat kényelme. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztos és kényelmes fogást. Emellett a telefon összes portja és funkciója könnyen elérhető, így nem kell lemondanod iPhone-od egyik képességéről sem. A Bewood tok választásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem az utazás inspirációi is mindig veled vannak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett