Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511740003 Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree fa tok iPhone 13 minihez - Világos Barna


Cikkszám: BWD08763-0 | EAN/Vonalkód: 5907511740003 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree fa tok iPhone 13 minihez - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 13 Mini Bewood fa tok | Mandala

A Bewood Mandala tok a művészi kifinomultság és a mély történelmi jelentés ötvözete. A mandalák távoli spirituális hagyományokból erednek, ahol az univerzumot, harmóniát és egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készült tok nemcsak esztétikájával, hanem mély üzenetével is lenyűgöz. A mandala szó szanszkritban "kört" jelent, és klasszikus, geometrikus mintáiról ismert, amelyek évszázadok óta meditációs eszközként és a spirituális fejlődés szimbólumaként szolgálnak. A mandala minden részlete saját jelentőséggel bír - a középpont az egységet szimbolizálja, míg a bonyolult minták az élet összetettségét és ciklikusságát fejezik ki. A tok részleteinek pontos gravírozása kiemeli a mandala művészi értékét, miközben megőrzi történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonomikus formája kényelmes használatot biztosít, és tartós konstrukciója hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak praktikus védelem, hanem egy módja annak is, hogy spirituális szimbolikát és mély értékeket hordozzunk. A Bewood termékek környezetbarátak, felelősségteljes forrásokból származó fából készülnek. Válasszon egy mandala mintás tokot, és adjon egyedi karaktert és inspiráló spirituális üzenetet telefonjának.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 13 Mini
- Anyag: Fa; Bázis: Szilikon
- Szín: Pink

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 13 Minihez:
- Stílusosan védi a telefonját.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonjának. A rugalmas TPU szilikon minden négy oldalon körbefogja a készüléket, elnyeli az ütéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombok dombornyomása gondosan kidolgozott.

Egyediség. Az utazás szerelmeseiről elmondható, hogy állandóan a saját korlátaik leküzdésére törekednek. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, kalandokat és egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik a mindennapokban is inspiráló természetképekkel akarják körülvenni magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nem csak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi tulajdonságai is. A szilárd kivitelezés és a telefon modelljéhez pontosan illeszkedő kialakítás teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. Emellett a természetes anyagként használt fa ütéselnyelő tulajdonságokkal is rendelkezik, ami további védelmet nyújt az iPhone számára esés esetén. A Bewood tok az iPhone 13 Minihez. A Bewood tok rendkívüli előnye az iPhone 13 Minihez a használati kényelem. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztonságos és kényelmes fogást. Emellett minden port és a telefon funkciói könnyen hozzáférhetőek, így nem kell lemondania az iPhone képességeiről. A Bewood tok kiválasztásával biztos lehet benne, hogy iPhone-ja nem csak stílusosan védett, hanem a mindennapokban is inspiráló utazási élményekkel van körülvéve.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett