Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789705 Márka: Bewood

Bewood Mandala Almafa Fa Tok iPhone 15 Pro Max - Világos Barna Tok


Cikkszám: BWD12500-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789705 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Almafa Fa Tok iPhone 15 Pro Max - Világos Barna Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Pro Max Bewood Fa Tok | Mandala

A Bewood Mandala tok a művészi finomság és az ősi történelmi jelentőség kombinációja. A mandalák távoli spirituális hagyományokból erednek, ahol az univerzumot, a harmóniát és az egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készült tok nemcsak esztétikájával, hanem mély üzenetével is lenyűgöz. A mandalák, amelyek szanszkritul a "kör" jelentését hordozzák, klasszikus, geometrikus mintáikról ismertek, és évszázadok óta meditációs eszközök és a spirituális fejlődés szimbólumai. A mandala minden részletének megvan a maga jelentése - a központi pont az egységet szimbolizálja, míg a komplex minták az élet komplexitását és ciklikusságát képviselik. A tok precíz gravírozása hangsúlyozza a mandala művészi értékét, miközben megőrzi történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonomikus formája kényelmes használatot biztosít, és tartós konstrukciója hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak praktikus védelem, hanem a spirituális szimbolika és mély értékek hordozója is. A Bewood termékek környezetbarátok, felelősségteljes forrásból származó fából készülnek. Válasszon egy mandala motívumos tokot, és adjon egyedi karaktert és inspiráló spirituális üzenetet telefonjának.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Rózsaszín

A Bewood tok legfontosabb előnyei az iPhone 15 Pro Max számára:
- Stílusosan védi a telefont.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi a elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefon számára. A rugalmas TPU szilikon minden oldalról körbeöleli a telefont, és elnyeli az ütéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőportokhoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombok dombornyomása gondosan kidolgozott.

Egyediség. Az utazási rajongók érdekességei közé tartozik az állandó törekvés saját korlátaik leküzdésére. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik még hétköznapjaikban is természet inspiráló képeivel akarják körülvenni magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is kiemelkednek. A szilárd kivitelezés és a telefon modellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet biztosít a karcolások, ütések és por ellen. Továbbá a fa, mint természetes anyag, ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt iPhone-ja számára esés esetén. A Bewood tok a iPhone 15 Pro Max-hoz.

A Bewood tok kimagasló előnye az iPhone 15 Pro Max számára a használat kényelme is. Az ergonomikus kialakításnak és precíz befejezésnek köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztos és kényelmes fogást. Ezenkívül a telefon összes portja és funkciója könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondania iPhone-ja egyetlen képességéről sem. A Bewood tokot választva biztos lehet benne, hogy iPhone-ja nemcsak stílusosan védett, hanem állandó utazási inspirációval is körül van véve.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett