Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339151171 Márka: GUESS

Guess GUHCP15XPS4DGPS iPhone 15 Pro Max 6.7" ezüst/ezüst kemény tok


Cikkszám: GUE003326-0 | EAN/Vonalkód: 3666339151171 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15XPS4DGPS iPhone 15 Pro Max 6.7" ezüst/ezüst kemény tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Strass Metal Logo

A 4G Strass Metal Logo kollekciót a tartósság, az esztétikum és a minimalizmus és funkcionalitás tökéletes egyensúlya jellemzi. Tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi dizájnját.

Kiváló minőség

Ez az egyedülálló kollekció a legmagasabb minőséget képviseli, amit minden részletében érezni lehet. Minden tok nagy gondossággal készül, így hosszú ideig kifogástalan marad. A tok gyártásához tartós termopoliuretánt használtak, amely védi a telefont a karcolásoktól, ütésektől és egyéb sérülésektől. A fedleszt finom tapintású, kiváló minőségű ökológiai bőr borítja, amely eleganciát és finom bájt ad ennek a kollekciónak. Az anyag ellenálló a sérülésekkel szemben, így biztos lehetsz benne, hogy a telefonod minden körülmények között védve van.

A tok pontosan illeszkedik a készülékhez, ami azt jelenti, hogy minden szükséges kivágás rendelkezésre áll a portok és gombok számára, így nem kell eltávolítani a tokot a telefon funkcióinak használatához.

Finom szépség

A Guess Strass Metal Logo kollekció a tökéletes választás azoknak a nőknek, akik nemcsak a készülékük kényelmét és védelmét, hanem a divatos és elegáns megjelenést is értékelik. A tokot egy gyönyörű arany kör díszíti, amely a jellegzetes 4G logót tartalmazza. Ennek az emblémának a presztízsét a csillogó kristályok emelik ki, amelyek az aranygyűrűben találhatók, körülvéve a 4G logót – ez hihetetlen tisztaságot ad neki, kiemeli ennek a kiegészítőnek a luxus karakterét, vonzza a figyelmet a telefonodra és kiemeli a felhasználó kiváló stílusát. A további Guess logó a legmagasabb minőségű kidolgozás és a termék hitelességének garanciája is.

Guess licenc alapján gyártott termék.

Műszaki adatok
Kollekció: 4G Strass Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Ezüst
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett