Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789149 Márka: Bewood

Bewood Imbuia Mountains iPhone 15 Plus tok


Cikkszám: BWD12444-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789149 | Márka: Bewood

Bewood Imbuia Mountains iPhone 15 Plus tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bewood Imbuia Mountains iPhone 15 Plus tok

A Bewood iPhone 15 Plus tok hegyi motívummal a kaland, a természet és a hegymászás szerelmeseinek tökéletes megoldása. Kiváló minőségű fából készült, amely a hegyvidéki táj szépségére utal, ez nemcsak esztétikus védelem a telefonod számára, hanem a szenvedélyed és életmódod kifejezése is. Az iPhone 15 Plus-hoz pontosan illeszkedve teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok szilárd szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjának és funkciójának elérését. A hegyi motívummal ellátott Bewood tok ezért nemcsak praktikus kiegészítő, hanem a természethez való kötődés és az új csúcsok felfedezésének szenvedélyének kifejezése is.

Műszaki adatok:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Barna

A Bewood tok legfontosabb előnyei az iPhone 15 Plus-hoz:
- Stílusosan védi a telefonod.
- Belül is óvatosan védi a telefont – a mikroszálas bélésnek köszönhetően.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiákban.
- Teljes használati komfortot biztosít. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon négy oldalon fonja körül a telefonod, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombok domborműve gondosan készült.

Egyedülálló. A hegymászók érdekes tények egyike az állandó vágyuk, hogy új csúcsokat hódítsanak meg és saját korlátaikat legyőzzék. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, kalandokat és az egyedi élményeket. A hegyi motívummal ellátott Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik szeretnék, hogy a természet inspiráló képei még mindennapjaikban is körülvegyék őket. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája gyönyörködtet, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kidolgozás és a telefon modelljéhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. Ezenkívül a fa, mint természetes anyag, lökéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet biztosít az iPhone-odnak esés esetén. Bewood tok az iPhone 15 Plus-odhoz.

A Bewood iPhone 15 Plus tok hegyi motívummal különleges előnye a használati kényelem. Ergonomikus kialakításának és precíz kivitelezésének köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézhez, biztosítva a stabil és kényelmes fogást. Ezenkívül a telefon összes portja és funkciója könnyen elérhető, így semmilyen kompromisszumot nem kell kötnöd az iPhone-od képességeinek kihasználása terén. A Bewood tok választásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem a hegyvidéki táj inspirációja is körülvesz minden pillanatban.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett