Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172648190 Márka: Baseus

Baseus T-Space Series autós rendszerező Tesla Model 3 / Y számára - szürke


Cikkszám: C20251302821-00 | EAN/Vonalkód: 6932172648190 | Márka: Baseus

Baseus T-Space Series autós rendszerező Tesla Model 3 / Y számára - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus T-Space Series autós rendszerező Tesla Model 3 / Y számára - szürke
A Baseus T-Space rendszerező megoldás, amely kényelmet és eleganciát ad a Tesla Model 3 vagy Y belső teréhez. Ez a termék nemcsak a funkcionalitás terén fogja kielégíteni elvárásait, hanem stílusos kiegészítővé is válik járművének belső terében. Az ökológiai szilikon szerkezet alkalmazásának köszönhetően ez a termék környezetbarát ötletekkel összhangban van, miközben páratlan kényelmet nyújt az utazás során.
A Baseus T-Space Series legfontosabb előnyei:
- Kompatibilitás a Tesla Model 3 és Y járművekkel: Tökéletesen illeszkedik a Tesla járművek belső teréhez, a T-Space Series kartámaszdobozunk tökéletes megoldást nyújt a Model 3 és Y tulajdonosainak, új szintre emelve a vezetési kényelmet.
- Környezetbarát szilikon: A környezetet szem előtt tartva a tok ökológiai szilikonból készült, amely nemcsak a bolygót védi, de puhaságot és kényelmet is biztosít használat közben.
Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: C20251302821-00
- Szürke szín
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: Tesla Model 3/Y
Kompatibilis Tesla Model 3 és Y járművekkel
A Baseus T-Space Series rendszerező tökéletes kiegészítő, amely illeszkedik a Tesla Model 3 és Y belső teréhez. Tökéletes illeszkedésre készült, harmonizálva a járművek esztétikájával, miközben kényelmet is kínál. Ennek az egyedi kiegészítőnek köszönhetően az utazás egy Tesla járműben még kényelmesebb lesz.
Környezetbarát szilikon
A Baseus T-Space Series-ben innovatív anyagokra fókuszáltunk, miközben a környezet védelmére is odafigyeltünk. A kiegészítő szilikonból készült, amely nemcsak növeli az utazási kényelmet, de támogatja elkötelezettségünket az ökológiáért. Puha, tartós és bolygóbarát - mindezt egyetlen termékben!
Elegancia és funkcionalitás egyben
A termék nemcsak tökéletesen illeszkedik a Tesla belső teréhez, de helyet is kínál apró tárgyak számára, amelyeket mindig kéznél szeretne tartani. Praktikus kialakításának köszönhetően helyet nyer a tárolásra anélkül, hogy feláldozná az elegáns megjelenést. Ez egy ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett