Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172641757 Márka: Baseus

Baseus QuickGo telefontartó - fekete


Cikkszám: C40561500113-00 | EAN/Vonalkód: 6932172641757 | Márka: Baseus

Baseus QuickGo telefontartó - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus QuickGo telefontartó - fekete. Bemutatjuk a Baseus QuickGo sorozat biciklis telefontartóját - egy nélkülözhetetlen kütyüt minden kétkerekű szerelmese számára! Ez az innovatív tartó, amelyet a neves Baseus márka alkotott, még izgalmasabbá és kényelmesebbé teszi a kerékpáros kalandjaidat. Ne várj tovább - szereld fel most, és tapasztald meg a vezetés szabadságát egy teljesen új módon!

A Baseus QuickGo sorozat biciklis telefontartójának legfontosabb előnyei:
- Sokoldalúság és stabilitás: Az állítható hosszúságú bilincseknek köszönhetően a tartó tökéletesen tartja a különböző méretű telefonokat, biztosítva a stabilitást akár dinamikus vezetés közben is.
- Gyors telepítés és eltávolítás: Kireteszelő mechanizmussal felszerelt, tartónk lehetővé teszi a telefon gyors telepítését és eltávolítását, függetlenül a vezetési helyzettől.
- Védelem és csúszásgátlás: Szilikon csúszásgátló párnák garantálják a szoros fogást, miközben védik a telefonodat az ütésektől és rezgésektől.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Sorozat: QuickGo
- Szín: fekete
- Anyag: ABS + TPU
- Állítható hosszúságú bilincsek: Az integrált hosszra állítható bilincsek lehetővé teszik a különböző méretű telefonok szoros tartását. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy okostelefonod vagy phableted van, a tartónk tökéletesen illeszkedik, biztosítva a stabilitást még intenzív terepbiciklizés közben is.
- Kireteszelő mechanizmus: Az innovatív kireteszelő mechanizmusnak köszönhetően a telefon rögzítése és levétele rendkívül egyszerű és gyors folyamat. Nem lesz szükséged bonyolult folyamatokra és időpazarlásra - csatlakoztasd a telefonodat minden biciklis út előtt, és élvezd a teljes szabadságot!
- Szilikon csúszásgátló párnák: A különleges tervezésű szilikon csúszásgátló párnák megakadályozzák a telefon mozgását, és védik az ütésektől és rezgésektől. A felszerelésed biztonsága a legfontosabb számunkra!
- Intuitív kapcsoló: Egy kapcsoló, amely lehetővé teszi a tartó gyors beállítását a különböző telefonméretekhez. Ez a megoldás könnyű kezelhetőséget biztosít bonyolult manipulációk nélkül. Csak kapcsold át a kapcsolót, és élvezd a biztonságos tartást!
- Modern dizájn: A Baseus QuickGo sorozat biciklis telefontartója nem csak funkcionális, hanem modern dizájnnal is büszkélkedhet. Az elegáns kivitel és a szilárd konstrukció új, stílusos megjelenést kölcsönöz a kerékpárodnak.
- Társad minden úton: Legyen szó akár országúti kerékpározás iránti szenvedélyről, akár a hegyi utakra koncentrálsz, tartónk lesz az elengedhetetlen társad. Add meg magadnak a szabadságot, hogy navigációt, zenét vagy fitnesz alkalmazásokat használj minden út során!

Vásárold meg most! Ne vesztegesd az időt a tökéletes biciklis telefontartó keresésére - a Baseus QuickGo sorozat biciklis telefontartója a legjobb választás minden kétkerekű rajongó számára. Rendeldd meg most, és tapasztald meg a kerékpározás kalandjait teljesen új módon!

Rövid leírás: Változtasd minden biciklis utadat felejthetetlen élménnyé a Baseus QuickGo sorozat biciklis telefontartóval! Sokoldalúság, gyors telepítés, védelem és intuitív kapcsoló - minden, amire szükséged van ahhoz, hogy élvezd a kerékpározás szabadságát. Rendeldd meg most, és lásd, milyen egyszerű hozzáférni a telefonodhoz minden kétkerekű kaland során!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett