Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172658342 Márka: Baseus

Baseus GoTrip biciklis telefontartó (fekete)


Cikkszám: C40572301111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172658342 | Márka: Baseus

Baseus GoTrip biciklis telefontartó (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5320 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus GoTrip biciklis telefontartó (fekete)
Utazz kényelmesen a telefonoddal anélkül, hogy aggódnál a biztonságáért. A Baseus GoTrip biciklis telefontartót arra tervezték, hogy bármilyen körülmények között egyszerűvé tegye a navigáció használatát! A gondosan átgondolt kialakítás félig zárt bilincsekkel garantálja a könnyű kezelést és a széles kompatibilitást 5.7-7.2'' méretű telefonokkal. Az továbbfejlesztett tartó teljes stabilitást és ütésvédelmet biztosít még egyenetlen felületeken való vezetéskor is. A 360°-os forgatás lehetősége lehetővé teszi, hogy a telefont pontosan abba a pozícióba helyezd, amelyre szükséged van.

Nincs többé rázkódás
Élvezd a stabilitást a legkeményebb körülmények között is. A speciálisan kialakított csillapító modul hatékonyan elnyel minden ütést, hogy telefonod teljes biztonságban legyen. Ezen felül a továbbfejlesztett csavar garantálja a kormányon való szilárd tartást, így biztos lehetsz benne, hogy a göröngyös utakon való vezetés vagy a hirtelen fékezés nem befolyásolja az okostelefonod biztonságát.

Könnyű kezelés
Mostantól kényelmesen és biztonságosan helyezheted be és veheted ki telefonod a tartóból. A félig zárt bilincs kialakítás lehetővé teszi az egykezes kezelést, így minden művelet azonnali és egyszerű. A tartó pozícióját 360°-ban állíthatod, így bárhova elhelyezheted a készüléked, ahová csak szeretnéd. A tartó stabilan tartja a telefonodat anélkül, hogy akadályozná a lencsét, így sikeresen használhatod állványként is, hogy bármilyen utazást lefilmezhess.

Átgondolt kialakítás
A tartót kiváló minőségű anyagokból készítették, amelyek teljes biztonságot és kényelmes használatot garantálnak. A tartó még gyors haladás esetén is csendben van egyenetlen utakon. A kormánytartó felszereléséhez nincs szükség külön szerszámokra - az egyszerű rögzítőbázis lehetővé teszi, hogy gyorsan rögzítsd különböző járművek kormányára - kerékpárra, rollerre vagy akár robogóra. Emellett a tartó belsejében található csúszásmentes szilikon elemek egy további réteget képeznek, amely stabilizálja a telefonodat, miközben védelmet nyújt a karcolások ellen.

Gyártó: Baseus
Modell: C40572301111-00
Anyag: ABS+PC, szilikon, stp alumínium
Szín: Fekete
Súly: kb. 137 g
Kompatibilis modellek: 5.7-7.2''
Kompatibilis kormányok átmérője: 22-30 mm
Méretek: 87 x 103 x 73 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett