Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172633714 Márka: Baseus

Baseus OS-Lucent Series mágneses tok iPhone 13 Pro (átlátszó)


Cikkszám: P60157202203-01 | EAN/Vonalkód: 6932172633714 | Márka: Baseus

Baseus OS-Lucent Series mágneses tok iPhone 13 Pro (átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus OS-Lucent sorozat iPhone 13 Pro mágneses tok (átlátszó)

Ismerje meg a Baseus mágneses tokot - az elegancia, a funkcionalitás és a csúcsminőség kombinációja. Azoknak készült, akik értékelik a megbízhatóságot és a biztonságot, de nem akarnak lemondani az esztétikáról. A kiváló minőségű anyagokból készült tok nem csak védi, hanem ki is emeli telefonja stílusát. Egyedi kialakításának köszönhetően könnyen használható és karbantartható. Ha a Baseus-t választja, olyan minőséget választ, amelyben megbízhat.

Biztonsági garancia

A Baseus mágneses tok a legmagasabb minőségű anyagokból készül, így kiváló ütés- és karcállóságot biztosít. Mi több, garantálja telefonja biztonságát még 1,2 méterről történő leeséskor is! Minimális vastagsága ellenére fokozott törésállósággal lepi meg, olyan benyomást keltve, mintha a telefon sértetlen lenne. A hangszóró kialakítása porálló is, így bármilyen körülmények között is tiszta, makulátlan hangzást biztosít. A tok emellett nemcsak a telefont, hanem a kamerát is védi, megóvva azt az esetleges karcolásoktól és sérülésektől.

Mágneses kialakítás

A Baseus mágneses tok egyedülálló termék, amely robusztusságával és sokoldalúságával tűnik ki. A 38 korszerűsített, űrminőségű N52 mágnessel felszerelt, akár 12 N vonzóerővel rendelkező mágnes biztosítja a biztonságos és szoros csatlakozást, amikor vezeték nélküli eszközöket, például töltőket és powerbankokat használ. Kényelmes és praktikus használatra tervezték - a nagyfokú kompatibilitásnak köszönhetően a telefon töltéséhez többé nem kell eltávolítania a tokot. A Baseus tok multifunkcionalitását az is kiemeli, hogy különböző eszközökkel, például vezeték nélküli töltőkkel vagy powerbankokkal, telefontartókkal és még mágneses pénztárcákkal is képes együttműködni.

Átgondolt tervezés

A Baseus mágneses tok nemcsak praktikus, hanem elegáns is. Különleges kialakítása megakadályozza, hogy piszkos ujjlenyomatokat hagyjon maga után, így a használat intenzitásától függetlenül mindig makulátlanul néz ki. A legmagasabb minőségű PC anyagból készült tok kiváló tisztaságot biztosít, amely véd a sárgulás és az esztétikum elvesztése ellen. Ráadásul rendkívül egyszerű a használata - a tokot könnyedén fel- és leveheti, ami nagyban megkönnyíti a telefon mindennapi használatát.

Gyártó: Baseus
Modell: P60157202203-01
Anyag: PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett