Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339102791 Márka: GUESS

Set Guess GUBPP13LH4EACSK tok+ Töltő iPhone 13 Pro fekete/fekete kemény tok 4G Print MagSafe


Cikkszám: GUE002542-0 | EAN/Vonalkód: 3666339102791 | Márka: GUESS

Set Guess GUBPP13LH4EACSK tok+ Töltő iPhone 13 Pro fekete/fekete kemény tok 4G Print MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddd;} .th {font-size: 13pt; text-align: center;} .h4ka {font-size: 23pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .h2ka {font-size: 12,5pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} Guess Bundle Pack

Egy stílusos és praktikus kiegészítő készlet iPhone 13 Pro-hoz, amely egy kemény tokból és egy induktív töltőből áll. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a telefonod divatos kiegészítőjévé válik a mindennapi öltözködésednek.

Guess 4G Print

A 4G Print kollekció stílusos tokja egy exkluzív, világszerte elismert 4G mintával rendelkezik. A 4G elemek egy elválaszthatatlan, jellegzetes motívumot alkotnak, amely sokféleképpen jelen van a tisztelt divatház különféle kollekcióiban, és egyben garantálja a legmagasabb minőségű termékeket, amelyek a világpiacokra érkeznek. A Guess koncepciójának jellegzetessége az, hogy egyensúlyban van a legújabb divattrendek és a klasszikus stílus között, miközben megőrzi a projektek elegáns jellegét. Az arany kiegészítők, mint a kamera körüli keret és a Guess divatház emblémája, elit dimenziót adtak az egész toknak. A 4G Print kollekció tokja exkluzív dizájnt kombinál a legmagasabb minőségű kivitelezéssel. A termék tartós anyagokból készült - erős és kemény polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációja -, amely szorosan körbeöleli az eszközt, tökéletesen illeszkedve hozzá. A tok, az egyedi vizuális effektusok mellett, garantálja a telefon biztonságát a nem kívánt karcolások és sérülések ellen. Mindezen tulajdonságok kombinációja kiváló választást kínál mindenki számára, aki nemcsak funkcionalitást és magas minőséget vár el az iPhone-jának tokjától, hanem azt is szeretné, hogy a telefon exkluzív kiegészítője legyen a mindennapi öltözködésének. A felhasználó kényelmének biztosítása érdekében a tok mágneses gyűrűvel lett felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors, vezeték nélküli töltést.

Guess vezeték nélküli töltő

Stílusos, arany színű indukciós töltő, amely lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok töltését anélkül, hogy csatlakoztatni kellene őket a töltőhöz. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően szorosan tapad az eszközhöz, ami felgyorsítja az energia feltöltését. Csak helyezd közvetlenül a töltőre, és a telefon automatikusan megkezdi a töltést. A termék Guess márkanév alatt licencelt.

Műszaki adatok:

4G Print tok Kollekció: 4G Print Típus: Kemény tok Anyag: TPU / PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6,1"

Guess vezeték nélküli töltő Típus: Induktív töltő Anyag: Alumínium Frekvencia: 50–60 Hz, egyfázisú Hálózati feszültség: 100–240 VAC Kimeneti feszültség/áram: 5V—3A vagy 9V---2,22A vagy 12V---1,5A Kimeneti teljesítmény: 5W/7,5W/10W/15W Maximális kimeneti teljesítmény: 20W Kimeneti port: USB-C Szín: Arany Kompatibilitás: iPhone 11/12/13/14

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett