Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172653620 Márka: Baseus

Baseus Metal Age 3 gravitációs autós telefontartó szellőzőrácsra (szürke)


Cikkszám: C40467600811-00 | EAN/Vonalkód: 6932172653620 | Márka: Baseus

Baseus Metal Age 3 gravitációs autós telefontartó szellőzőrácsra (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Metal Age 3 gravitációs autós telefontartó szellőzőrácsra (szürke)

Megbízható és funkcionális telefontartót keres autójába? A Baseus Metal Age 3 gravitációs autós szellőzőrács tartó a megoldás. Ez a kiegészítő a kényelem és a biztonság jegyében készült utazásai során. Nézze meg, miért érdemes ezt a tartót választania telefonjához.

Ütésállóság
A Baseus Metal Age 3 egy olyan tartó, amely három ponton biztosan fogja telefonját, ezáltal a szerkezet kivételesen ütésálló. Nem kell aggódnia telefonja vibrálása miatt egyenetlen utakon.

Erős fogás
Tartónk nem lazul meg vezetés közben. Innovatív mechanizmusának köszönhetően mindössze annyit kell tennie, hogy becsúsztatja telefonját a tartóba, és az a készülék súlyának hatására meghúzza a karjait.

Felhasználóbarát kialakítás
A kiegészítő rögzítő konzolja átgondolt kialakítással rendelkezik, amely biztos fogást garantál az autó szellőzőrácsán. A szilikon felület megakadályozza a csúszást, és a végén lévő kampó és csipesz stabilitást biztosít. Nem kell aggódnia a tartó elmozdulása miatt vezetés közben.

Állíthatóság
A tartó szerkezetébe épített gömbcsukló lehetővé teszi a tartó pozíciójának beállítását a kényelmes telefonmegtekintés érdekében. Akár GPS navigációt használ, akár konferenciahívásokat folytat vezetés közben, mindig teljes kontroll alatt tarthatja a látószöget.

Tartósság és luxus megjelenés
A készülék kopásálló és oxidációálló alumíniumötvözetből készült. A homokfúvási eljárás luxus megjelenést kölcsönöz a tartónak, amely bármilyen autó belső terébe illik. Ezenkívül az ABS és PC anyagok biztosítják a tartó tartósságát és ellenállóképességét a sérülésekkel szemben.

 Márka: Baseus Modell: BS-CM028 Szín: Szürke Anyag: ABS, PC, alumíniumötvözet Rögzítési terület: Autós szellőzőrács Méretek: 100 x 98 x 48mm Súly: 90g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett