Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172646585 Márka: Baseus

Baseus gyors internet kábel RJ45 cat.7 10Gbps 25m fonott fekete


Cikkszám: B0013320B111-10 | EAN/Vonalkód: 6932172646585 | Márka: Baseus

Baseus gyors internet kábel RJ45 cat.7 10Gbps 25m fonott fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus gyors RJ45 cat internet kábel. 7 10Gbps 25m fonott fekete Bemutatjuk a forradalmi Baseus RJ45 Cat internet kábel. 7 10Gbps 25m - egy innovatív megoldás, amely új szintre emeli a kapcsolat minőségét. A legújabb technológiának és a masszív kialakításnak köszönhetően kábelünk nemcsak gyors adatátvitelt garantál, hanem megbízhatóságot és tartósságot is. Ne várjon, hogy megtapasztalja a gyors internet erejét - rendeljen Baseus kábelt most, és fedezze fel a hálózat használatának új dimenzióját!

A Baseus RJ45 Cat kábel legfontosabb előnyei. 7 10Gbps 25m:
- 10Gbps adatátviteli sebesség: Kábelünk villámgyors, 10 gigabit/másodperc adatátviteli sebességet biztosít, amely hihetetlen internetkapcsolat teljesítményt nyújt.
- Fonott borítás: A robusztus fonott borítás nemcsak növeli a kábel tartósságát, hanem védi a jelet az elektromágneses interferenciától, ami stabil kapcsolatot eredményez.
- Kompakt méret: 25 méteres hosszának köszönhetően kábelünk tökéletesen használható különféle helyeken, így mindig hozzáférhet a nagysebességű internethez a kábelek tömege nélkül.
- Univerzális kompatibilitás a Cat. 7-tel: A kábel megfelel a 7-es kategória szabványainak, ami biztosítja az optimális jelminőséget.

Adatátviteli sebesség 10Gbps Felejtse el a hosszú várakozási időket az adatátvitel során. Baseus RJ45 Cat. kábel 7 10Gbps 25m sebességet biztosít, amely lehetővé teszi a fájlok villámgyors letöltését, a magas minőségű videók streamelését és az internet zavartalan használatát késleltetések nélkül. Fonott borítás A masszív fonott borításnak köszönhetően kábelünk nemcsak stílusosan néz ki, hanem védi a jelet az elektromágneses interferenciától is. Függetlenül attól, hogy otthon, az irodában vagy utazás közben használja az internetet, kábelünk megőrzi a stabil és megszakítás nélküli kapcsolatot. Kompakt méret Fedezze fel a nagysebességű internet kényelmét túlzott kábelek nélkül. 25 méteres kábelünk minden alkalmazáshoz tökéletes, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható és tárolható. Univerzális kompatibilitás a Cat. 7-tel Kábelünk megfelel a legújabb 7-es kategória szabványainak, ami garantálja az optimális jelminőséget. Biztos lehet benne, hogy olyan terméket használ, amely megfelel minden iparági követelménynek, és a legmagasabb minőségű internetkapcsolatot biztosítja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett