Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433467 Márka: Heiman

Smart Repeater HS2RNL-E-EU


Cikkszám: HS2RNL-E | EAN/Vonalkód: 5906168433467 | Márka: Heiman

Smart Repeater HS2RNL-E-EU


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Heiman HS2RNL-E smart jelerősítő

A Heiman HS2RNL-E egy intelligens eszköz, amely hatékonyan megszünteti a jelmentes területeket és kiterjeszti a hálózati lefedettséget egyedi tervezésével és jelerősítő technológiájával. Így megbízható és magas minőségű hálózati kapcsolatot élvezhet. Ezenkívül az erősítő éjjeli fényként is működik, amelyet a mobilalkalmazás segítségével be- és kikapcsolhat, valamint szabályozhatja annak fényerejét.

Standard Zigbee protokoll
A Heiman HS2RNL-E jelerősítő standard Zigbee protokollt használ, amely biztosítja széles körű kompatibilitását különféle hálózati eszközökkel. Ez megkönnyíti az erősítő integrálását meglévő okos otthoni rendszerekbe és eszközökbe.

Tartalék akkumulátor mellékelve
A jelerősítő beépített 720mAh tartalék akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi az eszköz számára, hogy 12 órán keresztül folyamatosan működjön hálózati áramkimaradás esetén. Ez biztonságot nyújt, hogy hálózata stabil marad még áramkimaradások esetén is.

Vezeték nélküli jel erősítése
A Heiman HS2RNL-E hatékonyan erősíti a vezeték nélküli jelet, megszüntetve a holtpontokat és kiterjesztve a hálózat hatótávolságát akár 70 méterre nyílt tereken. Ez biztosítja a megbízható hálózati kapcsolatot otthonában, irodájában vagy más helyiségekben.

Éjjeli fény funkció
Az eszköz éjjeli fényként is működik, amely puha és kényelmes fényt bocsát ki. A lámpát be- és kikapcsolhatja, valamint szabályozhatja annak fényerejét a mobilalkalmazás segítségével, a kényelmes használat és éjjeli láthatóság érdekében.

Gyártó: Heiman Gyártói kód: HS2RNL-E Működési feszültség: AC 100~240V Tartalék akkumulátor: 3.7V, 720mAh Támogatott eszközök száma: Max. 16 al-eszköz Kommunikációs protokoll: Zigbee Kommunikációs hatótáv: ≤70m (nyílt téren) Működési hőmérséklet: -10°C to +50°C Működési páratartalom: ≤95% relatív páratartalom (nem kondenzáló) Méretek: ⌀80mm x 32mm (dugó nélkül)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett