Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156284401 Márka: Baseus

Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 kétoldalas stylus tabletekhez és telefonokhoz gél tollal - fekete


Cikkszám: ACPCL-01 | EAN/Vonalkód: 6953156284401 | Márka: Baseus

Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 kétoldalas stylus tabletekhez és telefonokhoz gél tollal - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 kétoldalas stylus tabletekhez és telefonokhoz gél tollal - fekete
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 stylus egy innovatív eszköz, amely még élvezetesebbé és hatékonyabbá teszi a mobileszközökkel való munkát. Két különböző véggel rendelkezik - az egyik érintőképernyőkhez, a másik pedig papírra való íráshoz -, így rendkívül sokoldalú. Az áttetsző hegy biztosítja a precizitást és finomságot, így ideális rajzolásra és jegyzetelésre a képernyőn. A stylus kompatibilitása az Android, iOS és Windows rendszerekkel tökéletes eszközzé teszi minden mobileszköz-felhasználó számára.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Golden Cudgel ACPCL-01
- Végek:
- érintőképernyőkhöz
- gél toll
- Kompatibilitás: okostelefonok, tabletek, navigációk, érintőképernyővel rendelkező számítógépek (kivéve a 2 az 1-ben laptopokat Windows operációs rendszerrel).
- A csomag tartalma: stylus, kiegészítő érintőképernyő hegy
- Méretek: 13.7 x 0.9 x 0.9 cm
- Súly: 18 gramm
- Anyag: alumínium ötvözet, szilikon
- Fekete szín

A Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 kétoldalas stylus legfontosabb előnyei:
- Két funkció egy eszközben. A stylus kétoldalas, egyik vége érintőképernyőkhöz, másik vége pedig papírra íráshoz alkalmas.
- Növeli a mobileszközök használatának kényelmét. Kompatibilis az Android, iOS és Windows rendszerekkel, és működik a számítógépek, tabletek és navigációk érintőképernyőivel. Érzékeny érintésvezérléssel és finom mozdulatokkal rendelkezik.
- Zökkenőmentes rajzolást és vázolást biztosít. A hegy 180°-ban dönthető, és vonalai olyan simák és természetesek, mint papíron.
- Növeli a játékélményt a telefonon. Kiváló teljesítménye biztosítja a sima és élvezetes játékmenetet.
- Ideális irodai munkához. Pontos és sima működésének köszönhetően tökéletes választás diákok és irodai dolgozók számára.

Kétoldalas funkcionalitás az Ön kényelméért
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 stylus tökéletesen egyesíti a két funkciót. Az egyik hegy érintőképernyőkhöz készült - lehetővé teszi a precíz és finom érintéseket az áttetsző hegynek köszönhetően. A másik hegy, gél, ideális mindennapi írásra papíron. Ez a sokoldalú eszköz még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a munkát és a játékot.

Széleskörű kompatibilitás és használat
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 stylus kompatibilis az Android, iOS és Windows rendszerekkel, így rendkívül univerzális eszköz. Függetlenül attól, hogy tabletet, telefont vagy akár navigációt használ - ez a stylus tökéletesen működik. Az áttetsző hegy finoman és rugalmasan érinti a képernyőt, érzékeny érintésvezérlést és precíz mozdulatokat kínál.

Zökkenőmentes rajzolás és vázolás
Ha szenvedélyesen rajzol vagy vázol a képernyőn, ez a stylus Önnek való. A lemezes hegy, amely 180°-ban dönthető, lehetővé teszi a sima és természetes vonalak létrehozását. Ez az eszköz hihetetlen precizitást és kreatív szabadságot biztosít, így tökéletes választás művészek és tervezők számára.

Sima és kényelmes játékélmény
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 stylus javítja a szórakozás minőségét. Érzékenységének és pontosságának köszönhetően élvezheti a sima és kényelmes játékot. Kivételes stylus teljesítmény biztosítja a sima és élvezetes játékmenetet.

Kényelmes és gyors munka az üzleti és irodai környezetben
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-01 stylus ideális eszköz diákok és irodai dolgozók számára. Legyen szó jegyzetelésről, prezentációk készítéséről vagy dokumentumok kezeléséről, ez a stylus kényelmet és gyorsaságot biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett