Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172661335 Márka: Baseus

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel 20W 1m - fehér


Cikkszám: P10364501211-00 | EAN/Vonalkód: 6932172661335 | Márka: Baseus

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel 20W 1m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel, amely akár 20W teljesítménnyel és 1 m hosszúsággal rendelkezik - fehér. Fedezd fel az új szabványt a Baseus kábelek között - a Free2Pull modell megváltoztatja az Apple eszközeid töltési módját. A visszahúzható kivitelnek köszönhetően elfelejtheted a gabalyodott kábeleket. Egyszerűen húzd meg, és állítsd be a hosszúságot igényeid szerint. Négy különböző hosszbeállítás lehetőséget biztosít a rugalmasságra. A 20W-os gyors Power Delivery töltés biztosítja, hogy telefonod akkumulátora mindössze 30 perc alatt elérje az 50%-ot. Az erős szerkezet és tartósság olyan kábelt eredményez, amelyre évekig számíthatsz.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Free2Pull P10364501511-00
- Csatlakozók: USB-C, Lightning
- Átvitel sebessége: 480 Mb/s
- Teljesítmény: PD 20W
- Hossz: 1 m
- Anyag: PC, TPE
- Szín: Fehér

A Baseus Free2Pull kábel legfontosabb előnyei:
- Rend és kényelem a feltekerhető kivitelnek köszönhetően. A tekerő mechanizmus lehetővé teszi a kábel hosszának egyszerű beállítását.
- Gyorsítja az eszközök töltését, időt takarítva meg. A Power Delivery 20W lehetővé teszi a telefon akkumulátorának 50%-os töltését 30 perc alatt.
- Védi eszközeit a túlmelegedéstől az intelligens chipnek köszönhetően. A chip figyeli és szabályozza a töltés közbeni hőmérsékletet.
- Garantálja a hosszantartó tartósságot. A TPE bevonat nagyobb ellenállást biztosít a hajlítással és sérülésekkel szemben.
- Tökéletes utazáshoz, köszönhetően könnyedségének és kompakt méretének. Könnyedén elrejtheted és szállíthatod a kábelt.

A visszahúzható kialakítás megkönnyíti az életet. A Baseus Free2Pull kábel visszahúzható kialakítása nagyszerű megoldás azok számára, akik értékelik a rendet és a kényelmet. Lehetővé teszi a kábel sima feltekerését és letekerését - egyszerűen húzd meg az egyik vagy mindkét oldalát a kívánt hossz eléréséhez. A kábel négy hosszbeállítással rendelkezik: 100 cm, 83 cm, 60 cm és 35 cm, amelyek lehetővé teszik, hogy rugalmasan alkalmazkodhass különböző igényekhez. A beépített kettős turbina mechanizmus több mint 50 000 cikluson keresztül biztosítja a simaságot, így a kábel nemcsak praktikus, hanem tartós is.

Gyors töltés, ami időt takarít meg. Többé nem kell órákat várnod telefonod töltésére. A Baseus Free2Pull kábel 20W-os Power Delivery teljesítménnyel mindössze 30 perc alatt lehetővé teszi az akkumulátor 50%-os töltését. Ez a tökéletes megoldás az iPhone 14, 13, 12, 11, SE és XR gyors töltéséhez. Ezzel a technológiával nem kell sokáig várnod, hogy az akkumulátor teljesen feltöltődjön. A gyors töltés kényelmet és kényelmet nyújt kéz alatt.

Intelligens chip a maximális védelemért. Eszközed biztonsága a prioritásunk. Ezért a Baseus Free2Pull kábel intelligens chippel van ellátva, amely nem csak felgyorsítja a töltést, hanem védi is a túlmelegedéstől. A chip nem csak gyorsabb töltést biztosít, de mindenekelőtt alacsonyabb hőmérsékletet és eszközöd védelmét is biztosítja. Ezáltal biztos lehetsz abban, hogy telefonod biztonságban van még intenzív használat közben is.

Tartósság, amelyre számíthatsz. A Baseus Free2Pull kábel szilárd szerkezete olyan terméket eredményez, amely kiállja az idő próbáját. A TPE bevonat jobb tartósságot és kényelmes szervezést biztosít, ami különösen fontos a mindennapi használat során. A kábelt tartóssági teszteknek vetették alá: több mint 10 000 hajlítási ciklus, több mint 10 000 csatlakoztatási és leválasztási ciklus, valamint 16 órás magas és alacsony hőmérsékleti teszt. Ez azt jelenti, hogy a kábel nemcsak ellenálló a károsodásokkal szemben, hanem különböző használati körülményekre is felkészült.

Kompakt és könnyű - tökéletes utazáshoz. Ha gyakran utazol, biztosan értékelni fogod a Baseus Free2Pull kábel kompakt méretét és könnyedségét. A kábel könnyű és kompakt, így könnyen zsebedbe vagy hátizsákodba teheted. Felejtsd el a gabalyodott kábeleket és élvezd a rendet bárhol is vagy.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett