Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172627836 Márka: Baseus

Baseus Crystal Series mágneses tok iPhone 14 Plus-hoz + üvegfólia


Cikkszám: ARSJ011102 | EAN/Vonalkód: 6932172627836 | Márka: Baseus

Baseus Crystal Series mágneses tok iPhone 14 Plus-hoz + üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Crystal Series mágneses tok iPhone 14 Plus-hoz + üvegfólia

A Baseus Crystal Series tok tökéletes kombinációja a magas szintű védelemnek és az elegáns dizájnnak iPhone 14 Plus készülékedhez. Ultravékony, kristálytiszta átlátszósággal rendelkezik, amely teljes védelmet nyújt anélkül, hogy kompromisszumot kötne a stílus terén. Német Bayer-anyagból készült, így a tok nem csak a telefonodat védi, de hosszú távon is megőrzi esztétikáját. Ütésállósággal, lencsevédővel és fényáteresztő képességgel rendelkezik, így minden iPhone 14 Plus felhasználó számára nélkülözhetetlenné válik.

Kristálytiszta átlátszóság
A Baseus Crystal Series tok kiemelkedik kivételes kristálytiszta átlátszóságával, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc színváltozatodban mutasd meg iPhone-odat. Kiváló fényáteresztő képességével a telefon természetes megjelenést kölcsönöz, miközben védelmet nyújt. A tok anyaga nem sárgul, így hosszú távon is tartós és esztétikus marad.

Teljes lencsevédő
A Crystal Series tok teljesen zárt konstrukciója nem csak a telefon hátulját és oldalait védi, hanem a lencséket is megóvja a karcolásoktól. Ez különösen fontos a fotók és videók minőségének megőrzése érdekében, és tökéletes választás a mobil fotózás szerelmeseinek.

Innovatív porvédelem
A Baseus intelligens megoldással rendelkezik, beépített hangszórórácsnyílásokkal. Ez megakadályozza a por és részecskék bejutását a tokba, biztosítva a tisztaságot és meghosszabbítva az eszköz élettartamát.

Könnyű felhelyezés
A lekerekített sarkoknak köszönhetően a Baseus Crystal Series tok rendkívül könnyen felhelyezhető. Gyorsan ráhelyezheted vagy leveheted a telefonról anélkül, hogy megsértenéd az eszközt vagy a tokot.

Fokozott ütésállóság
A fokozott ütésállóság minimálisra csökkenti az iPhone sérülésének kockázatát, ami különösen fontos a mindennapos használat során.

Vezeték nélküli töltés kompatibilitás
A modern technológia korában a Baseus Crystal Series tok kiemelkedik a vezeték nélküli töltés kompatibilitásával is. Az ultravékony tok dizájn nem befolyásolja a töltés hatékonyságát, lehetővé téve a kényelmes és gyors töltést az iPhone 14 Plus-hoz anélkül, hogy el kellene távolítani a védelmet. Ez a funkció különösen fontos azok számára, akik értékelik a kényelmet és a modern megoldásokat. Ezzel a tokkal élvezheted a vezeték nélküli töltés minden előnyét, miközben maximális védelmet biztosít eszközöd számára.

Márka: Baseus
Modell: Crystal series
Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
Vastagság: 1.3 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett