Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172657444 Márka: Baseus

Baseus Cafule USB-C to USB-C 100W kábel, 2m, 2 darab (Piros-Fekete, Szürke-Fekete)


Cikkszám: P10318306003-01 | EAN/Vonalkód: 6932172657444 | Márka: Baseus

Baseus Cafule USB-C to USB-C 100W kábel, 2m, 2 darab (Piros-Fekete, Szürke-Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Baseus Cafule USB-C to USB-C kábel szett ideális választás azok számára, akik gyors töltésre és hatékony adatátvitelre vágynak. A csomag tartalma két kábel, amelyek 100 watt PD teljesítményt és akár 480 Mbps adatátviteli sebességet kínálnak – biztosan megfelelnek az elvárásaidnak.

Gyors töltés
Fedezd fel a gyors töltés erejét a Baseus Cafule kábelek segítségével. Támogatják a PD szabványt 100 watt teljesítménnyel, valamint 20 V / 5 A kimenettel, ami lehetővé teszi, hogy eszközeid gyorsan újjáéledjenek. Felejtsd el a hosszú várakozási időt, amíg telefonod vagy laptopod készen áll újra munkára!

Figyelemre méltó tartósság
A mellékelt kábelek tartós alumíniumötvözetből és fonott nejlonból készültek, ami hosszú távú és megbízható használatot garantál. Rendkívül ellenállóak hajlítással, húzással, kopással és egyéb károsodásokkal szemben – sokáig hű társaid lesznek.

Gyors adatátvitel
Az akár 480 Mbps adatátviteli sebességnek köszönhetően a mellékelt kábelek pillanatok alatt és stabilan képesek nagy fájlokat, fotókat és videókat továbbítani. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak a szakembereknek, akik gyors adatmentésre és könnyű hozzáférésre vágynak projektjeikhez. A Baseus Cafule-val időt takaríthatsz meg!

Okostöltés E-Marker chippel
Az E-Marker chipnek köszönhetően a Baseus Cafule kábelei intelligensen igazítják az áramerősséget a csatlakoztatott eszköz igényeihez. Ennek eredményeként biztosítják a biztonságos és hatékony töltést túlmelegedés vagy károsodás kockázata nélkül.

Univerzális alkalmazás
Otthon, munkahelyen vagy útközben - a Baseus Cafule kábelek bárhol készen állnak megfelelni a kihívásoknak. A 2 méteres hosszúság szinte minden helyzetben jól fog működni, kényelmes kapcsolatot biztosítva ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Minden alkalomra kompatibilis
A Cafule kábelek teljesen kompatibilisek a legtöbb USB-C porttal rendelkező eszközzel, így rendkívül sokoldalúak. Sikeresen használhatod őket nemcsak okostelefonok, hanem például tabletek, játékkonzolok és még laptopok töltéséhez is.

Gyártó: Baseus
Név: Cafule USB-C to USB-C töltőkábel 100W, 2 darab
Modell: P10318306003-01
Szín: Piros-Fekete + Szürke-Fekete
Típus: USB-C to USB-C
Teljesítmény: PD 100 W
Átvitel sebessége: Akár 480 Mbps
Anyag: Alumínium ötvözet + nejlon
Hossz: 2 m
A szett darabszáma: 2

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett