Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172664343 Márka: Baseus

Baseus A5 Air autós porszívó 12000Pa 90W - fekete


Cikkszám: C30459500111-02 | EAN/Vonalkód: 6932172664343 | Márka: Baseus

Baseus A5 Air autós porszívó 12000Pa 90W - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus A5 Air autós porszívó 90W teljesítménnyel és 12000 Pa szívóerővel - fekete

A Baseus A5 Air autós porszívó tökéletes megoldás minden olyan sofőr számára, aki törődik járműve tisztaságával. A ciklon technológiának köszönhetően, amely megakadályozza a szűrő eltömődését, a készülék hosszú ideig fenntartja a magas szívóerőt. A 90W-os kefe nélküli motor 80 000 fordulat/perc sebességgel biztosítja a rendkívül hatékony tisztítást, és a 7,5 m/s légáramlás lehetővé teszi a szennyeződések gyors és pontos eltávolítását. Az 12000 Pa szívóerő könnyedén eltávolítja a port még a legnehezebben elérhető helyekről is. Az intelligens chip hosszú távú teljesítményt biztosít, és speciális fejek precíz tisztítást tesznek lehetővé különböző felületeken.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus A5 Air
- Bemenet: 5V/3A
- Teljesítmény: 90W (max)
- Akkumulátor kapacitása: 2000 mAh / 11.1V / 22.2Wh
- Akkumulátorok száma: 4 db
- Töltési idő: 2,5 óra
- Zajszint: < 65 dB
- Töltőport: USB-C
- Szín: fekete

A Baseus A5 Air autós porszívó legfontosabb előnyei:
- Hosszú ideig fenntartja a magas szívóerőt: A ciklon technológia elválasztja a port és törmeléket, hogy megakadályozza az eltömődéseket.
- Gyorsan eltávolítja a mélyen ülő port és szennyeződéseket: Az 12000 Pa szívóerő hatékony tisztítást tesz lehetővé a lábszőnyegeknél és a résekben.
- Minimalizálja a túlmelegedés kockázatát: A kettős AI chip figyeli a porszívó működését és megelőzi az eltömődéseket.
- Lehetőséget ad a porgyűjtő tartály higiénikus ürítésére: Csak meg kell nyomni a gombot, hogy kinyissa a fedelet és kidobja a szemetet.
- Két speciális fej megkönnyíti a nehezen elérhető helyek tisztítását: Az egyik fej légkiszipolyozásra, a másik szűk rések tisztítására szolgál.

Ciklonos erő a hosszú távú szívóerőért
A szívóerő gyengülésének fő oka a szűrő eltömődése. A Baseus A5 Air autós porszívó fejlett ciklon technológiát alkalmaz, ahol az erős centrifugális erő elválasztja a port és a szennyeződéseket a légáramlástól, hogy elkerülje az eltömődéseket és túlmelegedést. Ennek köszönhetően a készülék hosszú ideig fenntartja a magas szívóerőt. A 90W-os kefe nélküli motor 80 000 fordulat/perc sebességgel hatékonyabb tisztítást biztosít, és a 7,5 m/s légáramlási sebesség lehetővé teszi a szennyeződések gyors és alapos eltávolítását.

Hatékony porszívózás az autóban
A Baseus A5 Air porszívó lenyűgöző, 12000 Pa szívóerővel rendelkezik. Ez az erő könnyedén távolítja el a port és szennyeződéseket, még azokat is, amelyek mélyen beágyazódtak a szőnyegekbe vagy résekbe. Ez jelentősen csökkenti a takarítási időt, így a napi autóápolás kevésbé időigényes és hatékonyabb.

Intelligens technológia a hosszú távú teljesítményért
A Baseus A5 Air kettős AI chippel van felszerelve, amely figyeli a készülék működését és hosszú távú teljesítményt biztosít. Az intelligens chip minimalizálja az eltömődések és túlmelegedés kockázatát. Ezenkívül a porszívó tájékoztat a szűrő cseréjének szükségességéről, ami hosszú távon biztosítja a szívóerő és az optimális működés fenntartását.

Könnyű és higiénikus tartály ürítés
A Baseus A5 Air porgyűjtő tartályának ürítése rendkívül egyszerű és higiénikus. Csak meg kell nyomni a gombot, hogy kinyissa a fedelet és kidobja a szemetet, anélkül, hogy el kellene távolítani a tartályt, vagy összekoszolná a kezeit. Ez a megoldás rendkívül kényelmes és praktikus, különösen intenzív takarítás során.

Speciális fejek a sokoldalú tisztításhoz
A Baseus A5 Air két speciális fejjel van ellátva, amelyek jelentősen növelik a funkcionalitását. Az első fej lehetővé teszi a levegő kiszívását a vákuumos zsákokból vagy felfújható matracokból - csak csatlakoztassa a fúvókát és nyomja meg a gombot, hogy helyet takarítson meg a csomagtartóban nyaralás közben. A második fej, amely keskeny és lapos, tökéletes a nehezen elérhető helyek tisztítására, mint például a légterelők, a hátsó ülések vagy az ablakok környéke.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett