Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360070 Márka: AVATTO

Avatto WT50 3A Okostermosztát, Wi-Fi, Tuya


Cikkszám: WT50-BH-3A | EAN/Vonalkód: 6976037360070 | Márka: AVATTO

Avatto WT50 3A Okostermosztát, Wi-Fi, Tuya


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto WT50 3A Wi-Fi TUYA okos DHW kazán termosztát
Az Avatto WT50 okostermosztát a DHW kazánokat működteti, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül ki- és bekapcsolja azok teljesítményét, hogy forró vizet biztosítson a helyiség fűtéséhez. A készülék csatlakozik okostelefonjához/tablettájához a Tuya és a Smart Life alkalmazásokon keresztül, és működik hangasszisztensekkel is.

Testreszabhatja működését igényei szerint
A Tuya vagy Smart Life alkalmazásból beprogramozhatja a termosztát működését. A készülék támogatja az eltérő hőmérséklet beállításokat 5+1+1 / 5+2 / 7 napos időszakokban, napi 6 időszakos beállítással. Használhatja manuális, automatikus vagy távolléti üzemmódokat is.

Kényelmes vezérlés
Az Avatto WT50 okostermosztátot három különböző módon vezérelheti. A termék működik a Tuya és Smart Life alkalmazásokkal, amelyeket letölthet okostelefonjára vagy tabletjére Android és iOS operációs rendszerekkel. Ez lehetővé teszi, hogy testreszabja a termék működését bárhol is van. Lehetősége van továbbá hangparancsokkal irányítani - a termosztát kompatibilis az Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice stb. szolgáltatásokkal. A készülék gombjait is használhatja.

Hozzáférés a legfontosabb információkhoz
Az Avatto WT50 másik előnye az LCD kijelző. Ezen láthatja a beállított működési módot, a hálózati kapcsolatot, a beállított hőmérsékletet vagy az aktivált biztonsági zárat. Továbbá, a termosztát kijelzi az aktuális időt. Ezenkívül a kijelző fényerejét is beállíthatja vagy teljesen kikapcsolhatja. Így minden fontos információ kéznél van - csak egy pillantást kell vetnie rá!

További funkciók
Az Avatto WT50 okostermosztát speciális gyerekzárral van ellátva, amely megakadályozza a gombok használatát. Ez megakadályozza, hogy nem kívánt funkciót kapcsoljon be/ki. Emellett hiba vagy ideiglenes áramszünet esetén visszaállítja az utoljára használt beállításokat.

A csomag tartalma:
- termosztát
- használati utasítás
- csavarok x2

Gyártó: Avatto
Modell: WT50-BH-3A
Szín: szürke
Anyag: PC V0
Feszültség: 95-230V AC, 50/60HZ
Maximális terhelés: 3A
Kijelző: LCD
Pontosság: 1°C
Hőmérséklet tartomány: 5°C - 60°C
Méretek: 86 x 86 x 40 mm
Alkalmazások: Tuya, Smart Life
Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, stb.
Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi 2.4 GHz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett