Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360049 Márka: AVATTO

Avatto WT100 Okos vízmelegítő termosztát, 3A, WiFi, Tuya


Cikkszám: WT100-WH-3A | EAN/Vonalkód: 6976037360049 | Márka: AVATTO

Avatto WT100 Okos vízmelegítő termosztát, 3A, WiFi, Tuya


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto WT100 Okos vízmelegítő termosztát, 3A, WiFi, Tuya
Az Avatto WT100 okos termosztát a fűtés szabályozására használható az otthonban, irodában stb. Lehetővé teszi a meleg víz ellátását szabályozó végrehajtó elem be- vagy kikapcsolását. Beépített WiFi-vel rendelkezik, és kompatibilis a Tuya, Smart Life, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alice stb. rendszerekkel.

Működésének programozása
A Tuya vagy Smart Life alkalmazással programozhatja a termosztát működését. A készülék különböző hőmérsékleti beállításokat támogat az 5+2 / 6+1 / 7 napos periódusoknak megfelelően, napi 6 időmóddal. Manuális és automatikus módokat is használhat.

Kényelmes irányítás
Az Avatto WT100 okos termosztátot 3 különböző módon irányíthatja. A termék működik a Tuya és Smart Life alkalmazásokkal, amelyeket letölthet az okostelefonjára vagy táblagépére. Ez lehetővé teszi a termék működésének beállítását függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A termosztátot hangparancsokkal is irányíthatja - a WT100 kompatibilis az Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice stb. rendszerekkel. Használhatja a termék érintőképernyőjét is.

Hozzáférés a legfontosabb információkhoz
Az Avatto WT100 másik előnye az LCD kijelző. Ezen keresztül értesülhet a beállított működési módról, hálózati kapcsolatról, beállított hőmérsékletről vagy az aktivált biztonsági zárról. Ráadásul a termosztát kijelzi az aktuális időt. Az LCD kijelző fényerejét is állíthatja vagy teljesen kikapcsolhatja. Így minden fontos információ kéznél van - elég egy pillantást vetnie rá!

További funkciók
Az Avatto WT100 okos termosztát egy speciális gyerekzárral van felszerelve, ami megakadályozza a készülék használatát. Ez megakadályozza a nem kívánt funkciók be- vagy kikapcsolását. Emellett lehetőség van több WT100 csoportosítására is, a még nagyobb irányítás érdekében. Más háztartási tagoknak is hozzáférést biztosíthat a készülékhez, így mindannyian irányíthatják azt.

Tartalma:
- termosztát
- használati utasítás
- csavarok x2

Gyártó: Avatto
Modell: WT100-WH-3A
Feszültség: AC 95-220V 50/60Hz
Maximális terhelés: 3A
Kijelző: LCD
Pontosság: 1°C
Hőmérséklet-tartomány: 5°C~60°C
Működési hőmérséklet: -5°C~50°C
Kijelzett hőmérséklet-tartomány: 0°C~51°C
Áramfogyasztás:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett