Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360988 Márka: AVATTO

Avatto TRV10 Zigbee Okos termosztátfej Tuya


Cikkszám: TRV10 | EAN/Vonalkód: 6976037360988 | Márka: AVATTO

Avatto TRV10 Zigbee Okos termosztátfej Tuya


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto TRV10 Zigbee Tuya okos termosztátfej
Szeretné, ha otthona mindig kellemes hőmérsékletű lenne? Ezért keres egy okos eszközt, amely segít ezt elérni? Az Avatto okos termosztátfej tökéletes választás lesz! Kompakt méretével és számos hasznos funkciójával kitűnik, amelyek megkönnyítik a használatát. Sőt, egy dedikált alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kezelheti azt. Nézze meg, mit kínál az Avatto!

Átgondolt dizájn
Az Avatto okos termosztátfejet átgondolt dizájn jellemzi. Méretei mindössze 59.4 × 99.3 × 59.4 mm, így nagyon kompakt, és bármely belső térbe illeszkedik. Továbbá a megjelenített adatokat tetszés szerint forgathatja, így mindig kényelmesen olvashatja őket. A fényerősséget is beállíthatja. Automatikus/kézi/kikapcsolt/bekapcsolt módok is rendelkezésre állnak. Az eszközt 3 AA elem táplálja, így nem kell az elemek vásárlásával és cseréjével foglalkoznia. Különböző adaptereket is talál a csomagban, amelyek az Avatto eszközt különböző fűtőtestekkel kompatibilissé teszik.

Egyszerű vezérlés
Az Avatto okos termosztátfej egyszerű vezérlést is jelent. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a Smart Life vagy Tuya alkalmazást a telefonjára, és máris bárhonnan és bármikor irányíthatja az eszközt. Sőt, ha összekapcsolja egy okos átjáróval (külön megvásárolható), hangvezérlést is nyerhet olyan asszisztensekkel, mint az Amazon Alexa és a Google Home. Az alkalmazás lehetővé teszi heti ütemtervek programozását is. Ez lehetővé teszi, hogy megtervezze, milyen hőmérséklet legyen 7 napig, naponta 4 különböző időpontban. Ezenkívül rögzíti a hőmérséklet történetét, és görbeként jeleníti meg. Megoszthatja a vezérlést családjával is.

Biztonságos használat
Ha az Avatto eszközt választja, nem kell aggódnia családja biztonsága miatt. Az alkalmazásban talál egy zárfunkciót, így gyermeke nem tudja vezérelni a fejet, biztos lehet benne, hogy megfelelően védettek. Továbbá az okos fej alapértelmezés szerint be van programozva, hogy bizonyos hőmérsékleten és időpontban ki- és bekapcsoljon, így a csövek nem fagyhatnak és kalcinálódhatnak a napi használat során.

További funkciók
Az Avatto okos termosztátfejet számos további funkcióval felszerelték, hogy még kényelmesebb legyen a használata. A hőmérséklet kalibrációs funkciójának köszönhetően pontosan érzékeli és megjeleníti a hőmérsékletet, így mindig tudni fogja, hány fok van a szobában. Nyitott ablak érzékelővel is rendelkezik. Ha a szoba hőmérséklete 5 perc alatt 1,5 fokkal csökken, az eszköz lezárja a szelepet, így a fűtés leáll. Az újra elindul, amikor a szoba hőmérséklete 4,5 perc alatt 1,5 fokkal emelkedik, vagy 30 perc elteltével, ha semmilyen művelet nem történik az alkalmazásban vagy az eszközön.

További képességek
Az Avatto eszköz összekapcsolási funkcióval is rendelkezik. Mit jelent ez? Lehetővé teszi különböző okos automatizációk és jelenetek létrehozását. Emellett csoportvezérlési funkció is a rendelkezésére áll. Egyszerre több, különböző helyiségekben lévő eszközt is vezérelhet. Fedezze fel, milyen kényelmet nyújt az Avatto!

A csomag tartalma
-okos termosztátfej
-6 x adapter
-Használati útmutató

Gyártó: Avatto

Modell: TRV10

Méretek: 59.4 × 99.3 × 59.4 mm

Elem: 3 × 1.5 V AA

Hőmérséklet: max. 90°C

Csatlakozás: M30 x 1.5 mm

Védelmi fokozat: IP20

Környezeti hőmérséklet: 0-50°C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett