Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360506 Márka: AVATTO

Avatto N-TS10-B2 okos kapcsoló WiFi 2 irányú TUYA (black)


Cikkszám: N-TS10-B2 | EAN/Vonalkód: 6976037360506 | Márka: AVATTO

Avatto N-TS10-B2 okos kapcsoló WiFi 2 irányú TUYA (black)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto N-TS10-B2 érintőkapcsoló bármely otthonban, irodában vagy hotelben hasznos lehet. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen ki- és bekapcsolja a világítást, valamint távolról is vezérelheti a TUYA / Smart Life alkalmazás segítségével. Az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Asszisztens programokkal is, így hangutasításokkal is irányíthatja. A termék WiFi-n keresztül csatlakozik és 2 gombbal van felszerelve. Nagyon könnyen telepíthető és modern, stílusos dizájnnal rendelkezik.

Vezérelje a világítást távolról
Úgy érzi, hogy elfelejtette lekapcsolni a lámpát mielőtt elindult volna otthonról? Semmi gond - most már ezt a telefonjával is megteheti! Az Avatto kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy távolról, bárhonnan kapcsolja ki és be a világítást. Csak a telefonjához kell nyúlnia! Ha szeretné, ossza meg eszközeit a család többi tagjával is, hogy ők is távolról irányíthassák.

További lehetőségek
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy működési ütemtervet hozzon létre a különféle eszközökhöz. Állítsa be, hogy a lámpák automatikusan bekapcsoljanak reggel, amikor felkel, és kikapcsoljanak este, amikor lefekszik! Időzítőket is használhat és csoportosan vezérelheti a kiválasztott eszközöket. Kapcsolókat más eszközökkel is párosíthat, mint például érzékelőkkel, hogy okos jeleneteket hozzon létre. Például a lámpák automatikusan kapcsoljanak be, amint belép a házba!

Kompatibilitás hangasszisztensekkel
Az ágyban fekszik kényelmesen, a telefonja nincs kéznél, és le szeretné kapcsolni a lámpát? Vagy éppen főz valamit és egy kis extra világításra lenne szüksége, de a kezei foglaltak? Az Avatto kapcsoló ilyen és sok más helyzetben is értékes segítséget nyújt! Az eszköz kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával. Így hangjával is vezérelheti - egy egyszerű parancs elegendő a lámpa ki- vagy bekapcsolásához!

Kiváló minőségű dizájn
Az Avatto kapcsoló fantasztikusan kiegészíti bármely helyiség dekorációját - stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik. Karcálló és könnyen tisztítható üvegpanellel van felszerelve - csak törölje le a portól. Az egység telepítése és beállítása is nagyon egyszerű. A kapcsolón enyhe háttérvilágítás is található, hogy könnyen megtalálható legyen a sötétben. Ha kívánja, kikapcsolhatja, hogy ne zavarja az alvást.

Márka
Avatto

Modell
N-TS10-B2

Szín
Fekete

Gombok száma
2

Frekvencia
2.412-2.484 GHz

Vezeték nélküli szabvány
IEEE 802.11 b/g/n

Névleges teljesítmény
800 W / csatorna

Névleges áram
10 A

Bemeneti feszültség
AC 85-265 V, 50/60 Hz

Kimeneti feszültség
AC 85-265 V, 50/60 Hz

Teljesítményfogyasztás
≤ 0.45 W

Anyag
ABS

Panel anyaga
Edzett üveg

Méret
Külső: 80 x 80 x (10.2+32) mm;
Belső: 50 x 50 x (10.2+32) mm;

Támogatott rendszerek
iOS 8.0, Android 4.0 és magasabb

Alkalmazás
TUYA / Smart Life

Kompatibilitás
Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett