Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361572 Márka: AVATTO

Avatto IPC03 Wi-Fi 4MP Intelligens Kamera


Cikkszám: IPC03 | EAN/Vonalkód: 6976037361572 | Márka: AVATTO

Avatto IPC03 Wi-Fi 4MP Intelligens Kamera


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto IPC03 egy otthoni megfigyelő kamera, amely magas képminőséget, széles látószöget és különböző biztonsági funkciókat kínál. 4MP (2592 x 1520p) felbontással, éjszakai látással és mozgásérzékeléssel lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor megfigyelhesse otthonát.

Nagyobb részletesség minden képen
Az Avatto IPC03 kamera olyan érzékelővel van felszerelve, amely 4M felbontásban rögzíti a képeket, biztosítva a részletes és tiszta felvételeket. Vízszintes 355°-os és függőleges 140°-os széles látószögének köszönhetően a kamera lehetővé teszi az egész szoba megfigyelését, kiküszöbölve a holttereket.

Éjszakai látásmód
Még az éjszaka közepén is tudni fogja, mi történik a kamera hatókörében. Az eszköz automatikusan éjszakai látásmódra vált, amikor a fény alacsony, így a sötétben is tiszta képeket biztosít. Ráadásul az infravörös hatótáv akár 5 méter is lehet, így az éjszakai felvételek pontosak és részletesek maradnak.

Mozgásérzékelés és riasztások
A mozgásérzékelő funkció automatikus riasztásokat biztosít, ha 5 méteres hatósugáron belül mozgást érzékel. Ezáltal az Avatto IPC03 kamera ideális bejáratok és egyéb stratégiai helyek megfigyelésére az otthonban, növelve a biztonságot és azonnali választ biztosítva a potenciális fenyegetésekre.

Kétirányú kommunikáció
A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt, így bármikor beszélhet a háztartás tagjaival. Ez különösen hasznos, ha kapcsolatba akar lépni a családdal vagy információkat szeretne közölni a kamera hatókörében lévőkkel.

Hangvezérlés
Az Avatto IPC03 kamera kompatibilis az Amazon Echo és a Google Home rendszerrel, így hangparancsokkal is irányítható. Ez a kényelmes megoldás lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáférjen a kamera nézetéhez, amikor a keze elfoglalt.

Alkalmazásvezérlés és Wi-Fi kapcsolat
A kamera a Tuya és a SmartLife alkalmazásokkal működik, lehetővé téve az eszköz könnyű kezelését okostelefonról. Értesítéseket fogadhat, videóhívásokat indíthat, és bárhonnan, bármikor figyelheti otthonát.

Tartozékok
- Intelligens kamera x1
- Type C kábel
- Használati útmutató x1
- Szerelési tartó x1
- Adapter x1
- Csavarokkal teli zacskó x1

Gyártó: Avatto

Modell: IPC03

Kijelző felbontása: 4MP (2592 x 1520p)

Látószög: 355° (vízszintes) / 140° (függőleges)

Mozgásérzékelés: 5 méter

Éjszakai látásmód: Igen

Infravörös hatótáv: 5 méter

Audio: Beépített mikrofon és hangszóró

Tápellátás: 5V/1A

Üzemi hőmérséklet: -20°C ~ 60°C

Üzemi páratartalom: 20% ~ 95% nem kondenzáló

Fali szerelés: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett