Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436130 Márka: PetWant

Automata kisállat etető Petwant F14 WIFI Fehér


Cikkszám: F14WIFI | EAN/Vonalkód: 5906168436130 | Márka: PetWant

Automata kisállat etető Petwant F14 WIFI Fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Petwant F14 WIFI automata kisállat etető gondoskodik kedvencéről és biztosítja a friss, finom étel megbízható hozzáférését. A Petwant F14 WIFI fliptok kimagaslik a 3 literes kapacitásával, és lehetővé teszi az etetési időrend könnyed megtervezését. Működését egy dedikált alkalmazás könnyíti meg - csak néhány kattintás a telefonján! Az eszköz rövid hangüzenetek rögzítését is lehetővé teszi. Továbbá, tartós, ütésálló anyagokból készült, ami biztonságos érintkezést biztosít az élelmiszerekkel.

Hozzon létre etetési időrendet
Legyen biztos benne, hogy kedvencének mindig időben van étel. Az etető lehetővé teszi naponta legfeljebb 4 étkezés (egyenként legfeljebb 9 adag) ütemezését. A kényelmes ütemezést egy dedikált alkalmazás teszi lehetővé. Mostantól bárhonnan egyszerűen kezelheti kedvence etetését - otthon, a munkahelyen és utazás közben is. Csak el kell érnie a telefonját!

Átlátszó ételtartály
Az etető nagy, 3 liternyi élelmiszert tároló tartállyal van felszerelve. Ez elegendő ahhoz, hogy kedvencének 10-15 napra biztosítson élelmet! Ezen kívül átlátszó, így bármikor ellenőrizheti, mennyi étel maradt. Érdemes megjegyezni, hogy az eszköz száraz eledellel (5 mm-től 12 mm-ig) működik jól.

Rögzítsen egy rövid üzenetet
Szeretné, ha kedvence minden étkezésre hívást kapna? Nem probléma - az etető hangszóróval és mikrofonnal van ellátva, amely lehetővé teszi egy rövid, 10 másodperces üzenet rögzítését és lejátszását.

Kétféle áramellátási mód
A Petwant F14 WIFI etető kétféle áramellátási lehetőséget kínál - konnektorról vagy három D típusú alkáli elemmel (nem tartozék). A második módszer alkalmazásával akár 180 napos vezeték nélküli üzemelést is élvezhet. Ne féljen attól, hogy az eszköz a legalkalmatlanabb pillanatban meghibásodik!

Minden részletében kifinomult
Az etető tálja 304-es rozsdamentes acélból készült, így teljesen biztonságos a kisállatok számára, és akadály nélkül érintkezhet az élelmiszerekkel. Tisztítása sem fog problémát okozni Önnek. Továbbá, az eszköz szárító tartállyal van felszerelve, amely biztosítja, hogy a tartályban tárolt étel hosszú ideig száraz és friss maradjon.

Gyártó: Petwant
Modell: F14 WIFI
Szín: Fehér
Kapacitás: 3 l
Etetés gyakorisága: 1-4 étkezés naponta
Élelmiszer típusa: Száraz étel (5-12 mm)
Működési idő: Kb. 180 nap
Áramellátás: DC 5 V / 1 A vagy 3x alkáli D elem (nem tartozék)
Névleges teljesítmény: 0,5 W
Működési hőmérséklet: 0°C-tól 50°C-ig
Hangerő szint: 50 dB
Anyag: Rozsdamentes acél, ABS
Méret: 168 x 296 x 290 mm
Célközönség: Macskák és kutyák számára

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett