Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436109 Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak F14-L(BAS) Petwant FEHÉR


Cikkszám: F14-L(BAS)w | EAN/Vonalkód: 5906168436109 | Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak F14-L(BAS) Petwant FEHÉR


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Petwant F14-L(BAS) Automata Ételadagoló Fehér.

A Petwant F14-L(BAS) automata ételadagoló célja, hogy megkönnyítse a napi etetést a macska- és kutyatulajdonosok számára. 3 literes kapacitásával és a napi akár 4 étkezés programozásának lehetőségével folyamatos hozzáférést biztosít a friss ételhez, még akkor is, ha éppen nem vagy otthon. A ház átlátszó ablaka lehetővé teszi, hogy könnyen ellenőrizhesd az étel szintjét, és a rozsdamentes acél tál könnyen tisztítható és tartós.

Üzenetek rögzítése kedvenced számára
A Petwant F14-L(BAS) egyik egyedülálló funkciója a 10 másodperces hangüzenet rögzítésének és lejátszásának lehetősége. Ez lehetőséget ad arra, hogy kedvencedet minden étkezésnél hívni tudd!

Precíz és rugalmas etetési beállítások
A programozási funkcióval napi akár 4 étkezést is beállíthatsz. Ez ideális arra, hogy az ételmennyiséget kedvenced igényeihez igazítsd, anélkül, hogy túletetnéd. Néhány kattintással megtervezheted az egész napi időbeosztást!

Kompakt és kényelmes használat
A Petwant F14-L(BAS) egy olyan eszköz, amelyet a kényelem szem előtt tartásával terveztek – nemcsak kedvenced, de a te számodra is. Kompakt méretei (168 x 296 x 290 mm) és egyszerű kialakítása lehetővé teszik, hogy könnyen illeszkedjen a ház bármely részébe, és nagyon intuitív a használata. Emellett az adagoló jól működik a 5-12 mm-es szemcseméretű száraz étellel, így ideális macskák és kutyák számára egyaránt.

Hosszú távú működés és kettős áramellátás
Az adagoló kétféleképpen táplálható – kábellel vagy D típusú alkáli elemekkel (nem tartozék), amelyek lehetővé teszik a megszakítás nélküli működést akár 180 napig. Ezzel a lehetőséggel biztos lehetsz abban, hogy kedvenced mindig el lesz látva élelemmel, függetlenül az esetleges áramkimaradásoktól.

Gondosan átgondolt tervezés
Az étel frissességének megőrzése érdekében az adagoló páramentesítővel van ellátva, hogy megakadályozza a nedvesség felhalmozódását. Ráadásul az adagoló tartós, sérülésálló és könnyen tisztítható anyagokból, például rozsdamentes acélból és ABS-ből készült, így hosszú ideig jól szolgálhat téged.

Gyártó: Petwant
Modell: F14-L(BAS)
Szín: Fehér
Kapacitás: 3 l
Etetési gyakoriság: Napi 1-4 étkezés
Étel típusa: Száraz étel (5-12 mm)
Működési idő: Akár 180 nap
Áramellátás: DC 5 V / 1 A vagy 3 alkáli D elem (nem tartozék)
Névleges teljesítmény: 0,5 W
Működési hőmérséklet: 0°C - 50°C
Anyag: Rozsdamentes acél, ABS
Méretek: 168 x 296 x 290 mm
Rendeltetés: Macskáknak és kutyáknak

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett