Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149366 Márka: Dogness

Automata etető fém tállal Dogness (fehér)


Cikkszám: F11 stainless steel | EAN/Vonalkód: 5905316149366 | Márka: Dogness

Automata etető fém tállal Dogness (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dogness fliptok etető adagoló (fehér)
A Dogness fliptok etető adagoló 2.4G Wi-Fi, QR kód és Bluetooth csatlakozási lehetőségeket kínál, így a készüléket könnyen irányíthatod az Android 5.0 vagy iOS 7.0 és újabb operációs rendszerű okostelefonoddal. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezeld kedvenced etetési ütemtervét, személyre szabva azt a kedvenced egyéni igényei szerint.

Megbízhatóság és kényelem használat közben
Előre nem látható helyzetek, például áramszünet esetén az adagoló RTC beállítás memóriával rendelkezik, amely biztosítja, hogy az etetési program megmarad. Továbbá, a készülék USB és "D" elemekkel is működik, biztosítva a folyamatos működést. A fém tál garantálja a tartósságot és az egyszerű tisztítást, és 4 literes kapacitásával (1,8 kg száraz étel) biztosítja, hogy kedvenced számára elérhető legyen az élelem még hosszabb távolléted alatt is!

Innovatív megoldások az állat egészségéért
Az adagoló szabadalmaztatott 360°-os kialakítással rendelkezik, amely meggátolja a dugulást, és puha gumi forgóval a simább forgás és étel adagolás érdekében. A háromszekciós forgószerkezet egyenletesen osztja el az ételt, lehetővé téve a porció méretének alkalmazásal történő beállítását. Ezenkívül egy speciális kimeneti kialakítás és infravörös érzékelő minimalizálja az étel elakadásának és kiborulásának kockázatát.

Intelligens irányítás és felügyelet
A készülék támogatja a hangvezérlést Amazon Alexa-n keresztül, még könnyebbé téve az etetés kezelését. Ezen kívül a kettős alacsony ételszint értesítések és az átlátszó, matt tartály megkönnyítik az étel elérhetőségének nyomon követését, biztosítva, hogy kedvenced soha ne maradjon éhesen.
Gyártó: Dogness
Modell: F11 rozsdamentes acél
Méretek: 351 × 203 × 322 mm
Tál: fém
Kapacitás: 4 l (1,8 kg száraz étel)
Csatlakozás: Wi-Fi 2.4G (Android 5.0 / iOS 7.0 vagy újabb) / QR kód / Bluetooth
Tápellátás: USB, "D" elem x 3
Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett