Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227087 Márka: Audi

Audi IML MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: AUDI000052-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227087 | Márka: Audi

Audi IML MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUDI IML MagSafe tok

A divatos védőtok kollekció iPhone-okhoz a német autóipari óriás, az elit márka Audi együttműködésében készült. Ez a minimalista tok csodálatos funkcionalitást ötvöz egy elit megjelenéssel, miközben maximális védelmet biztosít a készülék számára.

Keltse fel a figyelmet a tok különleges megjelenésével

A kollekció jellegzetessége egy minta, amely sok összekapcsolt hatszöget ábrázol – ezt a motívumot gyakran megtalálhatjuk az Audi autók belső kárpitelemein és az autók hűtőrácsain. Az Audi márka logója további díszítésként szolgál, amely hangsúlyozza a termék elitizmusát és hitelességét. A grafikák IMD (In-Mould-Decoration) technológiával kerültek a tokokra: forró dombornyomással nyomták őket a tok felületére, majd finom TPU réteggel bevonták, így ellenállóvá váltak a kopással szemben és hosszabb ideig megőrzik kifogástalan megjelenésüket.

A kollekció további díszítése a tok enyhén hullámos oldala – ez nemcsak változatossá teszi a tok megjelenését, hanem főként még kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a tok használatát – az egyenetlen felületnek köszönhetően a tok biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Prémium minőségű anyagok

A minimalista tok sorozat előállításához a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Az IML MagSafe kollekció minden egyes tokja kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készül. A tok két elemből áll – egy erős, kemény polikarbonát (PC) hátlapból és rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült oldalakból. Ennek a kombinációnak köszönhetően a tok védelmet nyújt a sérülésektől és rendkívül könnyen telepíthető. Az enyhén kiemelkedő külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérüléstől, míg a kamera lencséje körüli kiemelt külső élek védelmet nyújtanak a törés vagy karcolás ellen.

Felejtse el a tok nehéz összeszerelését!

A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és magát a tokot olyan vékonyra tervezték, hogy nem vastagítja meg jelentősen a készüléket és nem befolyásolja a használatát. A kollekció tokjai minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és interfészek számára, valamint integrált gombtokokkal a telefon oldalán. Az enyhén kiemelkedő élek megvédik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy törésektől.

Töltse vezeték nélkül!

A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem egy funkcionális eszközzé is a mindennapi használathoz.

Az Audi márka licencével gyártott termék.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: PU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett