Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171087 Márka: Ferrari

Ferrari Carbon Metal Logo MagSafe tok iPhone 15 Pro-hoz - fekete


Cikkszám: FER000597-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171087 | Márka: Ferrari

Ferrari Carbon Metal Logo MagSafe tok iPhone 15 Pro-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A stílusos védőtok kollekció kiváló megjelenést, praktikusságot és használhatóságot kínál. A Carbon Metal Logo kollekcióval a felhasználó egy luxus kiegészítőt kap, amely exkluzív megjelenésével, kompromisszumok nélküli minőségével és sportos jellegével biztosan felhívja magára a figyelmet. A kis fém Ferrari logó az eredetiség és a legmagasabb minőség biztosítéka, ami szinte minden tekintetben tökéletes termékké teszi.

Elegancia és kifinomultság

A Carbon Metal Logo tokot két különböző textúra kombinációja jellemzi, amelyek egyedi karaktert és eredeti megjelenést kölcsönöznek neki. A tok felső rétegét rendkívül finom öko-bőr borítja, amely biztosítja a legmagasabb szintű kényelmet, míg a tok felső rétegének alsó részét karbonszálas motívum díszíti, amely felidézi az olasz autóipari vállalat sportos jellegét. Az öko-bőr használata garantálja a kifogástalan megjelenést hosszú időn keresztül.

Magas minőségű anyagok és tökéletes védelem

A Carbon Metal Logo kollekció minden tokja nagy odafigyeléssel készül. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készül, amely tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a tok oldala rugalmas poliuretánból (PU) készül, amely tökéletesen védi a telefont az ütésektől, és egyben könnyű illeszkedést biztosít a telefonhoz. A kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtok célja, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést biztosítson neki. Ezzel a kollekcióval az iPhone még egyedibbé és prémium megjelenésűvé válik.

Kényelmes telefon töltés

A kollekció egy MagSafe mágneses gyűrűvel van gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és könnyű töltést. Mostantól nem kell levenni a tokot a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera esetleges sérülése miatt.

A termék a Ferrari márka licencével készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: Carbon Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett