Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227407 Márka: Audi

Audi IML Big Logo MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - kék


Cikkszám: AUDI000086-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227407 | Márka: Audi

Audi IML Big Logo MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUDI IML Big Logo MagSafe Tok

Az iPhone-ok védőtokjainak divatos kollekciója a német autóipari óriás, az elit márka Audi együttműködésében készült. Ez a minimalista tok az elképesztő funkcionalitás és az elit megjelenés tökéletes kombinációja, miközben maximális védelmet nyújt a készülékednek. Kényeztesd magad egy rendkívül divatos kiegészítővel iPhone-odhoz!

A tok figyelmet vonz a szokatlan megjelenésének köszönhetően. Ez a kollekció még a legkifinomultabb ízléseket is elragadtatja - minden tok jellegzetes jellemzője az alsó részén kifejezetten megjelenő, majd a felső rész felé enyhén elmosódó finom lépték motívum. A kollekció fő dísze egy nagy ezüst gyűrű, melynek közepén egy nagy Audi logó található - ez hangsúlyozza a termék elitizmusát és hitelességét, valamint a kollekció funkcionalitását.

A grafikát az IMD (In-Mould-Decoration) technológiával alkalmazták a tokokra - forró préseléssel nyomtatták a tok felületére, majd egy vékony TPU réteggel vonták be, ami ellenállóvá teszi a kopással szemben, és hosszabb ideig megőrzi kifogástalan megjelenését. A kollekció további díszítései a tok oldalain enyhén hullámosak - ezek nemcsak változatossá teszik a tok megjelenését, de mindenekelőtt még kényelmesebbé és kellemesebbé teszik a tok használatát - a szabálytalan felületnek köszönhetően a tok biztosan illeszkedik a kézbe.

A legjobb minőségű anyagok
A minimalista vonalú tokok gyártása a legjobb minőségű anyagokból készült. Az IML Big Logo MagSafe kollekció minden tokja kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. A tok két elemből áll - egy erős és kemény polikarbonát (PC) hátlapból és rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült oldalakból. Ennek a kombinációnak köszönhetően a tok védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, és rendkívül egyszerűen felszerelhető. Az enyhén kiemelkedő külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamerai lencse körüli kiemelkedő külső élek megvédik az optikát a törésektől vagy karcolásoktól.

Felejtsd el a nehézkes tokrögzítést!
A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket és nem befolyásolja annak használatát. A kollekció tokjai rendelkeznek minden szükséges kivágással a portok és interfészek számára, és az oldalán integrált gombfedőkkel is el vannak látva. A tok kissé kiemelkedő élei védik a képernyőt és a kamerai lencsét a karcolásoktól vagy törésektől.

Vezeték nélküli töltés!
A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosít, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem gondoskodik arról, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy energia megszakításokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak egy esztétikus kiegészítővé, hanem egy funkcionális eszközzé is válik a mindennapi használathoz.

A terméket az AUDI márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML Big Logo MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: PU/PC
Szín: Kék
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett