Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463687161 Márka: UNIQ

Uniq Heldro Mag Magclick Charging tok iPhone 15 Pro Max - kék


Cikkszám: Uni001101-0 | EAN/Vonalkód: 8886463687161 | Márka: UNIQ

Uniq Heldro Mag Magclick Charging tok iPhone 15 Pro Max - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Uniq Heldro MAG
Ismerd meg az Uniq márka legújabb és legmegbízhatóbb termékét, a Heldro Mag iPhone tokot. Ez az egyedi védőtok azok számára készült, akik a legmagasabb szintű védelmet keresik az eszközük számára, miközben praktikusan használható megoldásokat kínál. A kollekciót mindenki értékelni fogja, aki fontosnak tartja a kényelmet és a funkcionalitást.

Tok kényelmes pánttal
A Heldro Mag kollekció beépített, rugalmas és erős FlexGrip™ pánttal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a telefon ne csússzon ki a kezedből. A karpánt lehetővé teszi, hogy kényelmesen használd telefonodat kedvenc sportod gyakorlása közben is. Ez a tökéletes kiegészítő minden olyan ember számára, aki aktívan szeret eltölteni a szabadidejét. A készlet tartalmaz egy cserélhető FlexGrip™ pántot is, amellyel gyorsan és hatékonyan megváltoztathatod a tok megjelenését, így új dizájnt hozhatsz létre iPhone-od számára. Emellett egy csuklópánttal ellátott nyakpántot is tartalmaz, amely további védelmet nyújt a készülék leesése ellen. Ezek a megoldások ideálisak nyaraláskor és azok számára, akik aktívan töltik idejüket.

Tartós anyagok
Prémium anyagokat használtak fel a védőtokok ezen kollekciójának gyártásához. Minden tok kemény polikarbonátból készült, amely ütésállóvá teszi a tokot és megvédi a sérülésektől. A tok enyhén megemelt külső élekkel rendelkezik, amelyek megvédik a képernyőt a karcolásoktól egy sík felületen, például az asztalon, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolásoktól. A Heldro Mag kollekciót maximum 4 méter magasságból való esésekre tesztelték, amelyet az 13 Feet Concrete tanúsítvány is megerősít, így szinte páncélszerű védelmet biztosít a telefonnak. Az iPhone-od megérdemli a lehető legjobb védelmet. Válaszd az Uniq Heldro Mag-ot és add meg neki a legmagasabb szintű védelmet. Minden egyes tok rendelkezik a szükséges kivágásokkal a portok számára és integrált gombokkal, így nem akadályozza a készülék mindennapi használatát.

Töltsd vezeték nélkül!
A tok mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Csak helyezd a vezeték nélküli töltőt a tokra, és a töltés megkezdődik.

Technikai adatok:
Kollekció: Heldro MAG
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Kék
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett