Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226813 Márka: Audi

Audi Genuine Leather tok MagSafe kompatibilitással iPhone 14 Pro - fekete és piros


Cikkszám: AUDI000127-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226813 | Márka: Audi

Audi Genuine Leather tok MagSafe kompatibilitással iPhone 14 Pro - fekete és piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi Genuine Leather MagSafe gyűjtemény Tökéletes megjelenés. Sportos természet. Elit és luxus. Mindezen jellemzők szinte minden termékében megtalálhatók az elit német autóipari óriás - Audi. A Genuine Leather kollekció az elit megjelenés, a kiváló védelmi paraméterek és a legmodernebb technológiák tökéletes ötvözete. Emeld ki egyedi stílusod és fedezd fel a védelem új dimenzióját az iPhone-od számára.

Anyagok tökéletessége
Ez a kollekció tökéletesen illeszkedik elegáns kiegészítőkhöz, így minden nap megtapasztalhatod a luxust. Minden tok kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készül. A tok felső része ultra-puha természetes bőrrel van borítva, amely hihetetlen kényelmet nyújt a tok használatakor. A termelés során használt termopoliuretán tökéletesen védi a készüléket a sérülésektől, és egyben erősíti a telefon oldalait és hátulját.

Adj magadnak exkluzív megjelenést.
Ez a kollekció az Audi legújabb R8 modelljének belső teréből inspirált eredeti részletekkel van ellátva. Egyedi dizájnjuk dinamikus és exkluzív jelleget kölcsönöz - tökéletesen tükrözve e különleges jármű sportos örökségét. Az egészet a jellegzetes AUDI márkalogó egészíti ki, ami elegáns jelleget ad a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés
A tok telefonra való felhelyezése rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket és nem befolyásolja annak használatát. A kollekció tokjai minden szükséges kivágást tartalmaznak a portok számára, és beépített gombfedőkkel rendelkeznek a telefon oldalán.

Töltés vezeték nélkül!
A tok belsejében elrejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitását garantálja, gyors és kényelmes töltést biztosítva, hanem gondoskodik arról is, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy töltési megszakításokat.

Műszaki adatok
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU / Természetes bőr
- Szín: Fekete és piros
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett