Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396269332 Márka: OEM

Átlátszó tok 1,5 mm GRID iPhone 7 / 8 / SE 2020 / SE 3 átlátszó tok


| EAN/Vonalkód: 5903396269332 | Márka: OEM

Átlátszó tok 1,5 mm GRID iPhone 7 / 8 / SE 2020 / SE 3 átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Átlátszó tok 1,5 mm GRID egy átlátszó tok extra megerősítésekkel a széleken és kameravédelemmel. Nagyon vékony és rugalmas, tökéletesen illeszkedik. Az egyedi karaktert az oldalain található eredeti dizájn adja az egész toknak.

Vékony és rugalmas: Az Átlátszó tok 1,5 mm GRID lehetővé teszi, hogy telefonod eredeti megjelenése megmaradjon. A tok átlátszó, vékony (1,5 mm vastag) és nagyon rugalmas. Könnyen illeszthető a telefonra és egyszerűen telepíthető.

Védelem a kijelzőnek és a kamerának: Az alapos kidolgozás és a felhasznált anyagok - tartós TPU - további előnyei az Átlátszó tok 1,5 mm GRID-nek. Megerősítések a széleken, megemelt szél a kijelző körül és beépített kameravédelem védi a különböző típusú sérülésektől, beleértve a karcolásokat és az esések nemkívánatos hatásait.

Nem csúszik a kézben: A tok kellemes tapintású anyagból készült, amely csökkenti a kézben történő csúszást - a fogás stabil, amely csökkenti a telefon leejtésének kockázatát, és így a különféle sérülések előfordulását.

Eredeti dizájn: Az egyedi dizájn a tok oldalain megkülönbözteti az Átlátszó tok 1,5 mm GRID-et a piacon elérhető más átlátszó modellektől. Az egész toknak egyedi karaktert biztosít.

Specifikáció:
Anyag: TPU
Vastagság: 1,5 mm
Szín: Átlátszó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett