Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975114120019 Márka: Arzopa

Arzopa A1 GAMUT hordozható monitor, 15,6"


Cikkszám: A1 GAMUT | EAN/Vonalkód: 6975114120019 | Márka: Arzopa

Arzopa A1 GAMUT hordozható monitor, 15,6"


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

48100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Arzopa A1 GAMUT 15.6" hordozható monitor

Keres egy hordozható monitort, amely nemcsak otthon, hanem munkában vagy utazás közben is kíséri Önt? Az Arzopa A1 GAMUT kiváló választás lesz! Full HD felbontást biztosít 1920 × 1080 képponttal és 60 Hz-es frissítési rátával, amely valódi és élénk képet jelenít meg. Továbbá, széles kompatibilitást mutat számos eszközzel, így kényelmesebben használható. Plusz, könnyű kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti!

Kiváló képminőség
Az Arzopa hordozható monitor Full HD felbontással rendelkezik 1920 × 1080 képponttal, ami pontos és élénk képeket biztosít. A 60 Hz-es frissítési rátával gyors és megbízható teljesítményt garantál, a képernyő 16:9-es képaránya pedig valódi színeket jelenít meg. Ráadásul a monitor két hangszóróval is fel van szerelve, ami kiváló hangminőséget garantál. Az Arzopa segítségével teljesen belemerülhet az Ön által nézett filmekbe vagy az átélt játékokba.

IPS képernyő
Az A1 GAMUT IPS képernyővel van felszerelve, amely széles, 178°-os betekintési szöget biztosít, így bármilyen szögből a színek is ugyanolyan valóságosak és tökéletesen telítettek maradnak. Ráadásul kékfény-szűrő technológiával is fel van szerelve, amely garantálja, hogy megvédi a szemét a fáradtságtól. Alacsony fényviszonyok között automatikusan bekapcsolható. Mától kezdve élvezheti a tökéletes képminőséget anélkül, hogy aggódnia kellene a látása miatt!

HDR renderelési technológia
Az Arzopa készülék HDR renderelési technológiával is rendelkezik. Visszaállítja a valódi színeket, és erősebb kontrasztot biztosít, ami dinamikus és részletes képet eredményez. Az Arzopa lenyűgöző megtekintési élményt garantál! Továbbá, kedve szerint be- és kikapcsolhatja a HDR módot - mindössze belépnie kell az OSD menübe.

Magas kompatibilitás
Az Arzopa monitor magas kompatibilitást mutat, így nagyon kényelmesen használható. Mini HDMI porttal és két USB-C porttal van felszerelve. Tökéletesen fog működni különböző típusú telefonokkal, laptopokkal, valamint olyan konzolokkal, mint a Switch, Xbox és PS4.

Kényelmes használat
Az A1 GAMUT nem csak egy praktikus eszköz, hanem egy kényelmi eszköz is. Az Arzop hordozható monitor tökéletes lesz játékhoz, tanuláshoz, filmnézéshez vagy munkavégzéshez. Könnyű kialakításának köszönhetően könnyedén magával viheti bármilyen utazásra! Élvezze az kiváló képminőséget, bárhol is van!

Tartozékok:

- Arzopa A1 GAMUT hordozható monitor

- USB-C to USB-C kábel (teljes funkcionalitású)

- Mini HDMI to HDMI kábel (csak adatátvitelhez)

- USB-C to USB-A kábel (csak a tápellátáshoz)

- képernyő tisztítókendő

- használati útmutató

Gyártó: Arzopa

Modell: A1 GAMUT

Képernyő átmérő: 15.6 hüvelyk (16:9)

Mátrix: IPS

Felbontás: 1920 x 1080p

Betekintési szög: Vertikális: 178°, Horizontális: 178°

Frissítési gyakoriság: 60 Hz

Színhőmérséklet: 6800K

Kontraszt arány: 800:1

Fényerő: 250 cd/m2

Színtér: 45% NTSC

Kijelző szín: 262K (6-bit)

Tartó anyaga: Alumínium ötvözet

Bemeneti portok: Mini HDMI (video jel), 2x USB-C (videó átvitel, tápellátás)

Hangszóró: Dupla hangszóró (1W x2)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett