Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972055687717 Márka: Arenti

Arenti O2 WiFi 3MP kültéri IP kamera


Cikkszám: O2 | EAN/Vonalkód: 6972055687717 | Márka: Arenti

Arenti O2 WiFi 3MP kültéri IP kamera


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mostantól nyugodtan aludhatsz, tudva, hogy otthonod állandó védelem alatt áll. Az Arenti O2 kültéri IP kamera nagyfelbontásban, 2K / 3MP minőségben rögzít, nappal és éjszaka egyaránt. Beépített intelligens mozgásérzékelővel rendelkezik, és támogatja a kétirányú hangkommunikációt is. Az IP65 védelemnek köszönhetően nem kell aggódnod, hogy megsérül, és egy dedikált applikáció valamint hangalapú asszisztensek megkönnyítik a használatot. Támogatja a maximum 128 GB-os microSD kártyákat és lehetőséget nyújt a felhőtárhely használatára is.

Kiváló minőség bármikor
Az Arenti kamera lenyűgöző felvételi minőséggel rendelkezik. Az Ultra HD 2K/3MP felbontású videóid rendkívül tiszták és élesek lesznek, lehetővé téve a személyek, járművek vagy állatok gyors azonosítását, akik megközelítik ingatlanodat. A széles, 145°-os látószögnek köszönhetően semmi sem kerülheti el figyelmedet! Az O2 modell sötétedés után is rögzít videót - a beépített infravörös LED-ek lehetővé teszik az éjszakai felvételeket akár 10 méteres távolságban is, így éjjel-nappal biztonságban érezheted magad.

Intelligens mozgás- és hangérzékelés
Védd meg otthonodat a veszélytől. Az O2 kamera beépített intelligens mozgás- és hangérzékelővel rendelkezik, amely még nagyobb biztonságérzetet nyújt otthonodban. Amikor a kamera hangot vagy mozgást észlel a látómezőjében, azonnal értesítést kapsz a telefonodra, hogy mindig naprakész legyél az otthoni történésekkel kapcsolatban.

Kétirányú hangkommunikáció
A kamera kiváló minőségű mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve, és támogatja a kétirányú audiót, így közvetlenül beszélhetsz a kamera látóterében tartózkodó személyekkel. Akár utasításokat akarsz adni a futárnak, beszélni a vendégekkel az ajtó előtt vagy figyelmeztetni egy behatolót - most már valós időben beszélhetsz velük, még akkor is, ha nem vagy otthon!

További lehetőségek
Szeretnél több funkciót? Töltsd le a dedikált Arenti alkalmazást! Megtalálható a Google Play Áruházban és az App Store-ban egyaránt. Segítségével hozzáférhetsz az élő videónézethez, készíthetsz fényképeket, rögzíthetsz 60 másodperces videókat, indíthatod a kétirányú hívásokat vagy módosíthatod a beállításokat. Az alkalmazás lehetővé teszi a kamera megosztását más felhasználókkal, például családtagokkal vagy barátokkal is. A kamera támogatja a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokat is, így hanggal is vezérelheted.

Extrém körülményeknek ellenálló
Aggódsz, hogy a kamera megsérül egy hóvihar vagy erős esőzés során? Ne tedd! A kamera robusztus kialakítása bármilyen helyzetben garantálja a megbízhatóságot. Az IP65 védelmi fokozatnak köszönhetően az eszköz ellenáll különféle időjárási viszonyoknak. Nem jelent neki kihívást sem a forró nyári napok, sem a hideg téli reggelek - -20°C és 50°C között működik. Emellett az eszköz telepítése sem fog problémát jelenteni.

Különféle tárolási lehetőségek
Az Arenti kamera teljes rugalmasságot biztosít a rögzített anyagok tárolásában. Az eszköz támogatja a legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyákat (nem tartozék). Aggódsz, hogy elveszíted a fontos felvételeket? Használd ki a felhőtárhely lehetőségét a felvételek biztonságos tárolásához és hozzáférésükhöz bármikor. A kamera kompatibilis a NVR (Network Video Recorder) eszközökkel is.

A csomag tartalma:
- Kamera
- Tápegység
- MicroUSB tápkábel
- Tartozéktáska a szerelési kellékekhez
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Arenti
Modell: O2
Szín: Fehér
Mátrix: 1/2.8" CMOS
Videó felbontás: 2304 x 1296 (3MP)
Látómező: Vízszintes: 88°, Függőleges: 47°
Zársebesség: 1/20" - 1/10 000 s
Minimális fényerő: Színes: 0.01 lux F2.0-nál; Fekete-fehér: 0.01 lux F2.0-nál
IR tartomány: Éjszakai látás 10 m-ig
Nappal / Éjszaka: Automatikus (ICR) / Színes / Fekete-fehér
Kiterjesztett dinamikus tartomány: DWDR
Lencse: 3.6 mm F2.0-nál
Kompresszió: H.264
Bitráta: 32 Kbps ~ 2 Mbps
Képkocka sebesség: 1/25 FPS
Audiobemenet / kimenet: Beépített mikrofon / hangszóró
Riasztási kiváltó: Mozgásérzékelő
Vezeték nélküli hálózati biztonság: 64/128-bites WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, WPS
Kommunikációs protokoll: HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Interfész protokoll: Privát
Vezeték nélküli csatlakoztathatóság: 2.4G WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Támogatott operációs rendszerek: iOS 9 vagy újabb, Android 5 vagy újabb
Biztonság: AES128
Üzemi hőmérséklet: -20°C - 50°C
Vízállóság: IP65
Tápegység: DC 5V/1A
Tárolás: MicroSD kártya (legfeljebb 128 GB), felhőtárhely, NVR
Méretek: 137 x 65 x 75 mm
Súly: 120 g
Alkalmazás: Arenti
Kompatibilitás: Google Assistant, Amazon Alexa

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett